|
...آنگاه چادری شدم!
|
|
۰:۰۶, ۱۱/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۱ ۰:۱۵ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۹/فروردین/۹۱ ۱۸:۳۶)a123 نوشته است: سلام دوست عزیزم . ![]() به نظرم اول راجع به چادر تحقیق کن , فلسفش رو درک کن بعد ببین چادر سر کردن چه لذتی داره . ببین چقدر احساس فوق العاده ای پیدا میکنی. احساس آرامش خواهی کرد . میدونم جمع و جور کردن چادر برای کسی که مانتویی هست خیلی سخته ولی تا حالا دقت کردی بعد ار مدت ها که مانتو میپوشی میری سراغ چادر یه حسّی بهت دست میده ؟ احساس میکنی انگار یه سپر دور خودت بستی ؟ احساس میکنی انگار چادر داره تو رو از یه چیزهایی محافظت میکنه ؟ به نظرم همین حس خودش آدم رو باید به فکر فرو ببره ,درست نمیگم ؟ بعدش مگه توو قرآن خدا نگفته حضرت زهرا (سلام الله علیها) الگو برای تمام عالمن ؟ به این فکر کن که اگه حضرت زهرا (سلام الله علیها) توو دوره ی ما بودن چادر رو انتخاب میکردن یا مانتو رو ؟ خدایی نکرده یه موقع فکر نکنی دارم به پوشش مانتو توهین میکنم , ها ؟ نه . فقط خواستم بهش فکر کنی . بعدش به نظرم توسل کن به خود حضرت زهرا (سلام الله علیها) و امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) . ببین چطور کمکت میکنن . اینها چراغ هدایت ما هستن . از احوالات ما آگاهن .مطمئن باش خیلی کمکت میکنن.امتحانش ضرری نداره .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |