|
سوال های آمریکایی!!!!
|
|
۱۹:۵۵, ۲۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول: در نظرسنجی باید به جای آمریکا و اسرائیل مینوشتم شهادت چه قدر از شهادت میترسیم؟ بله برادر عزیزم باید اینطوری می پرسیدید ، البته بنده قبلا یک همچنین تاپیکی رو با سوالاتی خاص ایجاد کرده بودم ، که بعضی ها حاضر به مرگ یا همون شهادت نشدند. ما با داشتن ولایت و شهامت ، یک چیز دیگه داریم دوست من! که در تمامی ادوار ثابت شده است. اونم غیرت ایرانیه. ایران تنها کشوریه که حتی با هجوم عرب ها کمترین تغییر در زبانش رو داشته ، اما خیلی از کشور ها از جمله مصر بعد از حمله اعراب کلا تغییر کردند. غیرت ایرانی بهش اجازه نمیده مبارزه نکنه تا دشمن بیاد تو خونش. دشمن هم این از مساله آگاهه. دشمن روحش رو فرستاده تو خونه ها ... شاید سالها حمله نکنه ، اما ما الان هم بازی رو باختیم ... فراموش هم نباید بکنیم که کودکان و جوانان امروز سیاست مدارها و درجه دار های آینده اند. روال جنگ نرم تا چند سال دیگه ادامه پیدا کنه خود به خود کشور میفته دستشون. بنده هم دنبال تغییر روند فساد و ناآگاهی در ایران هستم ، اما حمایت و پشتیبانی برای ما وجود نداره. (نه بودجه ای نه وجهه ای) راستی این رو باید متذکر بشم که جنگ نرم اونها توسط دولتمردانشون کنترل میشه نه مردم عادی ... ما همگی زندگی داریم و باید بهش برسیم و این وظیفه مسئولان ماست نه ما ، مسئولان هم نمیشه گفت مطلع نیستند ، فقط به حال فکر می کنند. اسراییل مثل یک فرد خشمگینه که نمی دونه داره چیکار میکنه ، و فقط خواهان جنگ و کشت و کشتاره ... اما آمریکا می خواد با پنبه سر ببره. |
|||
|
|
|
|
|
| پیام در این موضوع |
|
سوال های آمریکایی!!!! - m.hossein - ۲۵/فروردین/۹۱, ۱۷:۵۲
RE: سوال های آمریکایی!!!! - نجف آبادی - ۲۵/فروردین/۹۱, ۱۹:۲۲
RE: سوال های آمریکایی!!!! - m.hossein - ۲۵/فروردین/۹۱, ۱۹:۲۵
RE: سوال های آمریکایی!!!! - نجف آبادی - ۲۵/فروردین/۹۱, ۱۹:۳۱