کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!)
۱۱:۳۸, ۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۲ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله

سلام

خوش به حالتون بچه ها، من که فکر نمیکنم هیچوقت بتونم تو گردان امام حسن شرکت کنم ......
دوس دارم خودم رو بسازما اما اینکه بخوام قول جمعی بدم خیلی برام سخته، تا همین الانشم که تو گردان عباس بن حیدرم کلی شرمنده ی هم گردانیامم، آخه همیشه اون دعای عمومی واسه بچه هارو یادم میره..... امیدوارم حلالم بکنید ....
من مشکلاتی تو زندگیم دارم که خیلی وقتا باعث تندی اخلاقم و برخوردای تندم میشن به هیچ شکل هم نمیتونم با اونا کنار بیام و یا حذفشون کنم، راستش برا کسی هم نمیتونم توضیحشون بدم جز خدا که خودش شاهد و ناظر احوال منه ....
هر وقتم تندی میکنم دیگه روم نمیشه به خدا نگاه کنم ... البته این طرز عبادت و طرف حساب بودن با خدا هم صحیح نیست چون اینجوری عبادتم عبادت ترسوها خواهد شد .... با اینکه خدارو دوسش دارم .....
برا منم دعا کنید، گردانتون که کامل شد و کاراتونو شرو کردین من هم صد البته بهره خواهم برد، البته اگه عمر و توفیقش بهم عنایت بشه........
یه مدت به تنهایی نیاز دارم، نمیدونم شاید این یه مدت تا آخر عمرم رو شامل بشه! منظورم این نیس که با تنهایی و عدم برخورد با خلق خدا آدم خوبی بشم، اما یه مدت نیاز دارم با خودم و خدام تنها باشم .... فک میکردم میتونم برا بودن تو این گردان آماده بشم اما میبینم نمیتونم، یا شایدم حقیقت کلمه این باشه که نمیخوام بتونم .....
اگه جمعتون کامل بشه بسیار جمع زیبا و مهدی پسندی خواهد بود .... خوشا به سعادتتون .... منم از دور به جمع شما نگاه میکنم و ............ از خدا میخوام که اگه عمری برام مونده منم لایق نگاه آقا امام زمان بکنه ......
خیلی بی چشم و رو هستم اما واقعا دوس دارم و آرزومه که جز آقا امام زمانم تو دنیا وقف کلمه ی دیگه ای نشم ............

التماس دعای فرج ....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، Tolou ، حلما ، ساقی ، یا ثارالله ، 872325 ، fazel ، nasimesaba ، F_R ، جوینده حق ، omidman
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه های 1 تا 4) - فدک زهرا - ۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۸

[-]