کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تایید رقص صوفیانه (سماع) در تلوزیون و پاسخ مراجع
۱۶:۱۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #26

نقل قول:ببخشید من هم دوست دارم ببینم این بحث دفاع از یک شخص (مولوی ) با وجود استفتاء موجود و تاکید مراجع عظام تقلید بر پیروی از راه ائمه ، بدون ایجاد بدعت، تا کجا میخواد ادامه داشته باشه
چرا دوتا چیزی که ربطی به هم ندارند رو به هم ربط میدید. شما اصلا فتوای مراجع رو دیدید؟! اصلا حرفی از مولوی زدند؟ چرا سفسطه میکنید؟!
کسی نخواسته مولوی رو جایگزین ائمه کنه! و کسی هم نخواسته بدعت ایجاد کنه....

نقل قول:یکی از شرایط یک مناظره و مباحثه سالم، احترام به فرد مقابل و عدم تعصب هست
لابد با سفسطه میشه به نتیجه رسید که شما از همون ابتدا بنای صحبتتون رو روی سفسطه گذاشتید!؟ Huh

لازمه ی بحث اینه که شما از عرفان هم سر دربیارید. نه اینکه بیاید اینجا بنده رو مقابل ائمه و اسلام قرار بدید در حالی که هیچ شناختی نسبت به عرفان ندارید....

نقل قول:در ضمن، یک سوال از ما دارم، آیا شریعت همیشه لازمه یا عرفا میتونند به جایی برسند که دیگه نیازی به انجام شریعت و پایبندی به اون ندارند؟!
بفرما ، این صحبت شما بازهم نشان از این داره که فکر میکنید راه شریعت و عرفان جدا هستند.... خدمتتون عرض کردم که اول مطالعاتی در زمینه ی عرفان انجام بدید و بعد بیاید باهم بحث میکنیم.

نقل قول:اگر شما با دومی موافق باشید که اصلا تقلید از مراجع و استفتا کردن از اونها حاصلی نداره! البته به جز تقلید از جناب مولانا که همه چیز میدونند و درکشون بالاست!
بله ، همونطور که حدس میزدم و در بالا هم گفتم به علت نا آگاهی از عرفان ، بنده رو به دیوار مرجعیت شیعه و اسلام خواهید کوبید در بحث ، و جالب اینه که معمولا افراد در پستهای دوم و سومشون چنین کاری میکردند ولی شما توی همین پست اول این کارو کردید.
پی نوشت: از این متلک که در آخرین جمله تون به بنده انداختید بسیار سپاسگزارم ، این ادبیات کسانیه که دم از کفر بودن عرفان و جدایی عرفان و شریعت میزنند و مثلا میخوان از مراجع دفاع کنند ولی آبروی اونها رو هم میبرن:
نقل قول:البته به جز تقلید از جناب مولانا که همه چیز میدونند و درکشون بالاست!

واقعا شما معتقدید که مولوی همه چیز میدونه؟ یعنی شما دارید برای خدا (و هُوَ بِکُلّ شئٍ علیم) شریک قائل میشید؟
و برام جالبه بدونم که آیا شما معتقدید که مولوی مقامش از ائمه (علیه السلام) بالاتر بوده؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: تایید رقص صوفیانه (سماع) در تلوزیون و پاسخ مراجع - Havbb 110 - ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۳

پرش در بین بخشها:

بالا