| نظرسنجی: فکر میکنید خدا چقدر جواب دعاهاتون رو داده؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| همه | ![]() ![]() |
6 | 100.00% |
| متوسط | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| کم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 6 رأی | 100% | |
|
دلنوشته ها و اشعار
|
|
۱۴:۰۰, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام از مسلمان و شیعه بودنم شرمسارم چراکه فقط نامش رابه یدک می کشم حتی قادر به دفاع از مذهب خویش در برابر فرصت طلبان نیستم هنگامی که فوج فوج احادیث وآیه برای اثبات حقانیت خودشان می آورند ومن دریغ از قرائت یک آیه. از شیعه بودنم شرمسارم زمانی که اهل سنت رامی بینم که نماز فریضه ونافله خویش رابجامی آورند کار خویش رارهامی کنند قرآن تلاوت می کنند اما من هنوز در انجام نمازفریضه خود مانده ام کار خویش راانجام می دهم واگر شد نماز دست وپاشکسته ای خوانده واگر هم نشد گردن خودراافراشته می گیرم که (امروز اینقدرسرم شلوغ بودکه نرسیدم نمازم رابخوانم!!!.) از قرآن شاید سوره حمدوتوحیدرابلدباشم آن هم به مدد قرائت ان درنماز یومیه . وقتی می گویند حرم امام علی علیه السلام در مزارشریف افغانستان است آن قدر نمیدانم که بگویم نیست! تازه می گویم راستی؟! وقتی می گویند (وضوی ما چون دست وپایمان راکامل می شوئیم وتمیزتریم درست ترا است ) اینقدر نمیدانیم که حتی برای چه وضو می گیریم وفلسفه آن چیست؟!چه رسد به اینکه جوابی داشته باشیم! از شیعه بودن خود شرمسارم وقتی که امانت پیامبرم راکه قرآن واهل بیت(عترت) بود را فنا وفداکردم . از شیعه بودن خویش شرمسارم که فقط نام علی وحسین وفاطمه رادر شناسنامه فرزندم ثبت کردم واورابانام های (.....)صداکردم چراکه امروزی است وکلاس دارد! از شیعه بودن خویش شرمسارم که از امام حسین علیه السلام فقط عاشورا را می دانم شاید هم افسوسی بخورم و بگویم چراخدا آن روز کاری نکرد؟ حتی نمیدانم هدف امام از قیام چه بود؟! نمیدانم امر به معروف ونهی از منکر یعنی چه ؟ حتی نمیدانم که پیامبران وفرستاده های پروردگار برای چه آمده اند؟ دل امام زمانم رابه همین راحتی می شکنم به برادر مسلمان خودم تهمت می زنم دروغ می گویم افتخار هم میکنم که مصلحتی است! خوب امام زمان افراد مثل من را می خواهد چه کند؟ اصلا چرا ظهور کند؟ از دعای ندبه خواندن فقط گریه اش رابلدم ار دعای کمیل حتی معنی ظلمت نفسی را نمیدانم از دعای فرج فقط الغوث رابلدم آن هم فقط بخاطراینکه همه اطرافیانم آن را می گویند! وقتی یکی از آن فرصت طلبان می گوید(امام زمان شما فقط زمانی ظهور می کندکه گناه زیاد شده باشد جهان را ظلم فراگرفته باشد پس بیشتر گناه کنید بیشتر ظلم کنید تا امام زمانتان زودتر ظهور کند!) نه تنها جوابی برایش ندارم بلکه حرفش را تائید کرده به دیگران هم انتقال می دهم تا شاید ...... آیا امام زمان چنین شیعه ها وچنین یارانی می خواهد که اینقدر ترسو و جاهل باشند؟ فقط از شیعه بودن خویش بخاط یک موضوع مفتخرم! چراکه مهریه بی بی فاطمه زهراسلام الله علیها شفاعت وبخشش افرادی چو من است شاید که از آتش دوزخ در امانم نگه دارد یا فاطمه زهرا. امام زمان بیا مهدی جان بیا وقتی بیائی همه چیز درست می شود وقتی بیائی و هتاکان و جسوران به مادرت را قصاص نمائی دلم خنک می شود وقتی بیائی خودت جواب همه آن فرصت طلبان را می دهی وآن وقت سرم را بالاگرفته وافتخار می کنم که پشتیبانی چون شما از اسلام ودین وجود دارد. خدایا به عظمت وجلالت قسم فرج آقامون را نزدیکتر ونزدیکتر کن! کاش این جمعه زنده باشم می گویند آقامون جمعه میاد! آقا جان ظلم وجور از این بیشتر؟آقاجان گناه از این بیشتر؟آقاجان التماس از این بیشتر؟ مصلت خداست که تا به حال نیامدی وگرنه تو مهربانتر از این حرفهائی! ببخشیدا ولی خودتون برای فرجتون دعا کنید خدا که از ما بنده های ناسپاس قهرش گرفته.ناسپاس های پرمدعائی که آن قدر گستاخند که حلال هایت را (حرام) حرامهایت را (حلال) خوبانت را (بد)و بدانت را (خوب) معرفی می کنند . وای برما که امر به معروف ونهی از منکر رافراموش کرده ایم وای برما که نمیدانیم بخاطر همینست که آقامون نمیاد. وای برما وای برما |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دلنوشته | nicolo | 0 | 798 |