کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست همکاری برای تبلیغ ضد فراماسونری در باز ی های انلاین
۱۶:۳۷, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6

(۳/خرداد/۹۱ ۱۱:۰۵)sarallahe73 نوشته است:  
(۲/خرداد/۹۱ ۱۸:۵۵)Am.M نوشته است:  راستش من میتونم برنامشو بریزم ولی تا امتحان ترم دارم بدم وقت ندارم فعلاً بچه ها اعلام امادگی کنن من بعد از امتحانای ترم سعی میکنم یه برنامه خوب بریزم.

Big GrinBig GrinBig Grin خدارو شکر که توی این تالار همه فقط گفت و گو میکنند و خبری از عمل نیستBig GrinBig GrinBig Grin
فکر کنم شاعر این قطعه رو مخصوص بچه های بیداری اندیشه سروده اند
از عمل کار براید به سخنرانی نیستSmileSmileSmile
الان همون بازیکن های تراوین هم رفتن درسشون رو بخونن!!!

فکر خیلی خوبیه ولی به نظر بنده کسایی که تو همچین جاهایی مثل تراوین بازی میکنن واکنش خاصی به اون مطلبی که ما میخوایم بهشون بگیم نمیدنConfused
اصلا شاید هم نتیجه کار برعکس باشه و فرد یه جورایی زده شه، چون اون کسی که میره بازی اصلا دلش نمیخواد من و شما فکرش رو به خاطر این چیز ها خراب کنیم
مخصوصا تراوین که اصلا بازی هیچ سر و تهی نداره، 1سال شبانه روز میشینی پای اکانت آخرش چی؟؟؟ حداقل یه جایزه میذاشتن یه چیزی، شما رتبه یک سرور شو، چه فایده؟

درسته که همه بازی ها در نهایت هیچ فایده ای ندارن ولی باز یکم مغز آدم رو راه میندازن و کمتر از 1 سال!!! وقت آدم رو تلف میکنن

شاید تنها فایده تراوین زمانی باشه که بخوای ازش پول در بیاری ولی به نظر من برای تبلیغ همچین چیز هایی اصلا جای مناسبی نیست
این نظر من بودWink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، جبریل
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: درخواست همکاری برای تبلیغ ضد فراماسونری در باز ی های انلاین - Detector - ۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۷

پرش در بین بخشها:

بالا