|
کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله
|
|
۱۷:۱۶, ۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۱ ۱:۱۶ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی .
بنده خیلی اهل شعر و شاعری نیستم ولی این شعر از مرحوم فیض کاشانی که در کتاب آمده اشک من رو درآورد . به نظرم شعر واقعاً فوق العاده ای هست . این شعر رو که میخوانم نمی دانم چرا , ولی احساس می کنم آتش در قلبم می افروزند و به شدت احساس دلتنگی میکنم و دوست دارم بگویم : الهی العفو . این شعر رو تقدیم میکنم به پیشگاه مقدس پروردگار مهربان . امیدوارم ما را در مسیر سیر به سمت خودش موفق گرداند و از دام هایی که شیطان سر راه ما قرار داده نجات دهد به حق آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و ائمه ی طاهرین . بی دل و جان به سر شود بی تو به سر نمی شود بی دو جهان به سر شود , بی تو به سر نمی شود بی سر و پا به سر شود , بی تن و جان به سر شود بی من و ما به سر شود , بی تو به سر نمی شود درد مرا دوا تویی , رنج مرا شفا تویی تشنه ام و سقا تویی , بی تو به سر نمی شود در دل و جان من تویی , گنج نهان من تویی جان و جهان من تویی , بی تو به سر نمی شود یار من و تبار من , مونس غم گسار من حاصل کار و بار من , بی تو به سر نمی شود جان به غمت کنم گرو , تن شود ار فنا شود هر چه به جز تو گو برو , بی تو به سر نمی شود غیر تو گر رود زیاد , غیر تو گو برو زیاد بی تو مرا دمی مباد , بی تو به سر نمی شود کوثر و حور گو مباش , قصر بلور گو مباش حُله ی نور گو مباش , بی تو به سر نمی شود کوثر و حور من تویی , قصر بلور من تویی حله ی نور من تویی , بی تو به سر نمی شود آب حیات من تویی , فوز و نجات من تویی صوم و صلات من تویی , بی تو به سر نمی شود عمر من و حیات من , بود من و ثبات من قند من و نبات من , بی تو به سر نمی شود هول ندای کن کَنَد , نخل مرا ز بیخ و بن هجر مرا تو وصل کن , بی تو به سر نمی شود گر ز تو رو کنم به غیر , ور به تو رو کنم ز غیر جانب توست هر دو سیر , بی تو به سر نمی شود گر زبرت جدا شوم , یا ز غمت رها شوم خود تو بگو کجا روم , بی تو به سر نمی شود « فیض » ز حرف بس کند , پنبه در این جرس کند ذکر تو بی نفس کند , بی تو به سر نمی شود التماس دعا . |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "بهم میاد؟" ... کتابی برای دخترانی که دغدغه حجاب دارند !!! | یاوران مهدی | 1 | 2,113 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۵۰ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| کتابی زیبا برای آدمی زیباتر | rezakarimi | 1 | 1,276 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۷ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 6,987 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| سلوک با همسران (نه حرف من، نه حرف تو، حرف خدا) | محمدهادی | 1 | 1,793 |
۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۹:۲۲ آخرین ارسال: محمدهادی |
|
| تازیانه سلوک | شیدا | 11 | 7,814 |