|
اینجافیسبوک است،مواظب همسرتان باشید!
|
|
۱۸:۰۳, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۵)عدالت نوشته است: به نام خدا من نمی دونم شما بر طبق چه اسنادی این حرف ها رو میزنی ، ولی کاملا در اشتباهی ... البته در ظاهر میشه این قضیه رو دید ، ولی بذار باطن قضیه رو من واست روشن کنم ... شنیدی که میگن (( به طرف واسه ی رفتن به بهشت انقدر فشار آوردن که از اون در جهنم زد بیرون ...)) این حال و احوال الان جوونای مملکت منه ... از روز اول که هنوز دست چپ و راست رو تشخیص نمیدن تو TV خیابون پارک مدرسه کوچه و و و تبلیغات دینی میبینن ، آخوند میبینن ، عاشورای هر سال لباس سیاه، شب قدر قرآن و شب زنده داری، ماه رمضان هم گشنگی کشیدن ... چیزی که جوون امروز از دین می بینه ایناست ... چیزی نمیفهمه از دین ... یه پوسته ی سرد و خشک و بی روح و البته تکراری که باید ، باید انجامش بده ... شده واسه ی مراسم زیارت عاشورا توی مدرسه ، 1روز میلت نکشه بری ... نماز جماعت، نخوای بخونی .... نمی شه دیگه ... استغفرالله خدا رو میارن جلو چشات ... کاریت میکنن که از هرچی دینه گریزون بشی ... وقتی بچه ی کشور من از روز اول ، یه سری آدم با 1 فرم لباس و 1مدل حرف زدن رو ببینه، وقتی 20سالش شد دیگه تمایلی به دیدن و شنیدن این سری حرفا نداره، این میشه که به راحتی، خیلی کارا میکنه ... دوستان، دین DNA نیست ، از نسلی به نسل دیگه منتقل نمیشه ... 1جوون تا فلسفه ی دینش رو نفهمه ، هیچ وقت نمیشه انتظار دین داری ازش داشت. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |