کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟
۱۹:۳۰, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟
بنده این بخش رو آماده کردم که دوستان هر روز مشاهده کنن و بگن امروز برای ظهور مهدی موعود چه کاری انجام دادند؟
امیدوارم فقط به الهم عجل لولیک الفرج بسنده نکنیم و برای ظهورش کار کنیم.
شاید در طول یک ماه یک کار فقط انجام بدیم اما می تونیم تلاش کنیم تبدیل کنیم به یک هفته و بعدش هر روز برای ظهورش مفید باشیم و پایگاه برای قدوم مبارکش بسازیم.حتی به قدری پیشرفت کنیم تا جایی برسیم که هر شب از خودمون بپرسیم که فردا قراره برای ظهورش چکار کنم؟
پس هر روز بیا و بگو که برای ظهور مهدی فاطمه چه کاری انجام دادی؟
اول از خودم شروع می کنم: من امروز برای آقا فقط دعای عهد خوندم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، 59-11(یامهدی) ، حسنیه ، میثاق ، xmontazer ، .Ali. ، mhvvhm ، تفکر ، ساقی ، هدایت شده ، behasht ، شهرام ، نسیم ، ELENOR ، azade ، AMINI ، meshkat ، Farzaneh ، taleb ، Nmm ، mohammad reza ، mahdi14 ، m.hossein ، آوای انتظار ، در جستجوی سختی ، yamin ، rahi ، هادی بهمنی ، shaghhayeghh ، ريحانه الرسول ، حقیر ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، Fatemeee ، عبداللهی ، مجید املشی ، am_po ، montazer 128 ، kh-MAHDI ، ضحی ، انديشه نو ، ztb ، حوریه سادات ، fiftynine ، علی 110 ، مهدی2012 ، محیصا ، moflehoon ، sagheb ، Patriot ، آیات ، عبدالرحمن ، help me ، mahyamatin ، nc.lg ، soora ، sabrina ، amirhq21 ، 135 ، "شهید" ، fatemeh-55 ، ماحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟ - seiied - ۸/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۰

پرش در بین بخشها:

بالا