نقل قول:به نام خدا
اولا بهتره در بحثهای جدی شوخی و مزاح نکنید و با منطق
بحث کنی و بحث را به التهاب نکشی دوما من نگفتم استفاده از اینترنت بده بلکه گفتم اکثرا باعث گمراهی میشه و در کنار اون عده قلیلی هم ممکنه به راه راست بیان سوما به وجود آمدن سایتهایی مثل بیداری اندیشه برای روشن گری میباشد تا افرادی که در خواب غفلت هستند بیدار شوند و من هم وظیفه خود میدانم که حقیقت رابگویم حالا یک عده قبول میکنند یک عده هم مسخره (مستند ظهور رو به تازگی دیدین یه کم جوگیر شدین) به نظر خودت این جمله مودبانه است یا مسخره آمیز من به شما توهین نکردم که شما این حرف را میزنی در ضمن بنده مستند ظهور را کمی بعد از ساخت آن مشاهده کردم و این را بدان که وظیفه هر انسانی که به خداوند و معاد اعتقاد دارد روشنگری و بیان حقیقت است و دلیل اصلی که وقت خود را در این فروم صرف میکنم همین است شاید بتوانم شخصی را از خواب غفلت بیدار کنم و به خدای خود و دین خود خدمت کنم ولی متاسف هستم که در این سایت که سایتی مذهبی هم میباشد هستند افرادی که این همه مقاله و نشانه میبینند و باز هم در خواب غفلت هستند و دیگران را تمسخر میکنندد بحث با شما بی فابیده است امیدوارم دیگر کسی را مسخره نکنید که کار زشتی میباشد. در ضمن برای دیگران هم هیچوقت تعیین تکلیف نکن که به اینترنت بیایند یا نیایند چون انسان باید اول خودشو درست کنه بعد دیگران را امر و نهی کند.
سلام عزیزم من مسخره نکردم شما رو.تعیین تکلیف هم نکردم برا شما.گفتم اگه فکر میکن اینترنت اکثرا گمرا میکنه شما هم نیا و از اینترنت استفاده نکن.از کدوم امار رسمی شما متوجه شدین که اینترنت اکثرا گمراه میکنه.من میگم اکثرا به راه راست هدایت میکنه.چرا چون اگه گمراه میکرد مثل سایتهای مستهجن باید کلا خود اینترنت فی*ل*تر میشد.اگه هم ناراحت شدی حلال کن که دیگه تو دنیای مجازی حداقل به کسی بدهکار نباشیم.