کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما از نسل چه هستیم ؟ آدم یا میمون !!!؟؟؟
۱۴:۳۳, ۲۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۳۵ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #70
آواتار
بسیار سوالات خوبی مطرح کردید ...

1) ببینید گونه های حد واسط منقرض نشده اند ، بلکه اینگونه ها در طول زمان از جانداری به جاندار دیگه بدل شده اند . این انقراض نیست بلکه نوعی استحاله است . یعنی تغییر کرده اند نه انقراض .
آرکئوپترکیس هم به یک نوع پرنده تغییر شکل یافته .
در ضمن این رو هم بگم که انقراض تنها مربوط به دانیاسور ها نبوده ، در کل 5 دوره انقراض وسیع در زمین روی داده که آخرینشان مال دانیاسور ها بود . این انقراض همان طور که گفتید زمینه رو برای رشد و زندگی سایر جانداران خصوصا پستانداران و پرنده ها فراهم کرد و باعث شد اینها به جای خزندگان غالب شوند . بنابراین با انقراض دانیاسور ها ،
آرکئوپترکیس نابود نشده بلکه شرایط برای رشد و گسترشش فراهم تر شده اما به مرور تغییر کرده .

2) خیر اینطور نیست ، پس از انقراض بخش عمده خزندگان نه تنها پرندگان از بین نرفتند بلکه شرایط برای رشد شون بیشتر شد . من اینو با توجه به اطلاعات موجود تو کتاب زیست شناسی مون میگم .

3) ببینید اندام وستیجیال در خیلی از گونه ها وجود داره ، اینها مثال بود که من زدم ... در مورد دست و انگشتان هم ، خب به این مثال انگشتان میگیم اندام همولوگ . که این هم باز نشون دهنده نیای مشترک است .
شما میفرمایید چون تکامل اصلی انسان و میمون در تفکر است پس این اندام ها دلیل نیستند .
ولی باید بگم که تفکر هم به همین صورت تکامل یافته ، مغر جانداران از ماهی ها تا پستانداران به تدریج کامل تر شده .
بگذارید اینطور بگم :
پردازش اطلاعات در مغز توسط قشر مخ ( همون سطح چین خرده روی مغز ) انجام میشه . هر چه مغز چین خوردگی های بیشتری داشته باشه ( سطح قشر مخ بیشتر باشه ) و همچنین اندازه مغز نسبت به بدن بیشتر باشد قدرت تفکر جاندار بالاتره .
چین خردگی قشر مخ و همچنین اندازه مغز متناسب با بدن جاندار ، از ماهی ها به سمت پستانداران همینطور بیشتر میشه .
تا جایی که نهنگ ها به عنوان پستانداران چین خردگی های زیادی دارند و همین باعث شده تا با بتوانند با صدا با هم ارتباط برقرار کنند . یعنی میتونند صدا رو پردازش کنند . پردازش صدا به این شکل پیشرفته فقط در نهنگ و برخی نخستی ها ( میمون ها ) صورت میگیره .
یعنی میزان قدرت تفکر در جانداران هم در طول تکامل افزایش یافته تا به انسان رسیده که از همه بیشتره .
دلیل قدرت تفکر بالای آدمی چین خردگی های بسیار زیاد قشر مخ و همچنین اندازه بزرگ نیمکره های مخ نسبت به کل بدن است . نه چیز دیگه ...
4) ببینید علم زیست شناسی معتقد است که منشا حیات از آتشفشان های زیر اقیانوسی بوده ... طبق نظریه الگو حباب ، خیلی طولانیه برای همین فقط همین رو میگم که گیاهان هم مانند جانوران تکامل داشته اند . ابتدا گیاهان ساده درون اقیانوسی بودند ، به تدریج گلسنگ ها ( قارچ و جلبک ) وارد خشکی شدند . و با تکامل اونها به تدریج گیاهان مختلف ( نهانزادان آوندی ، بازدانگان ، گلداران و ... ) تشکلی شدند .
پس تکامل فقط مربوط به جانوران نیست بلکه مخصوص گیاهان هم میشه ... این هم با فسیل ها و شواهد دیگه ثابت شده مثل شواهدی که برای جانوران گفتم .
اما اینکه چرا گیاهان جانور نشدند ... این نشون دهنده تکامل هدایت شده است . یعنی تکامل اتفاقی نبوده بلکه کاملا هدایت شده جلو رفته .

برای مثال اون
آرکئوپترکیس جوری بال درآورده که بتونه پرواز کنه ، هیچ وقت بال این گونه های حد واسط مثلا از تو شکمشون در نیومده ( هیچ فسیل این شکلی نداریم ) . بلکه تکامل جوری پیش رفته که وضع امروزی حاکم بشه ... این دقیقا همون برهان نظم و اثبات وجود نظم دهنده ای در جهان است ... این دلیلی بر اثبات خدا است .

5) گفتم ، کسی نمیگه که از یک سلول به وجود آمدند ... طبق نظریه الگو حباب منشا حیات از آتشفشانهای زیر اقیانوسی بود بعد از اون مولوکول های ساده بر اثر جهش ( جهش هدایت شده ) و انرژی پرتوهای فرابنفش ( اون موقع لایه ازن نبوده ) توانستند واکنش های پیچیده تری رو کاتالیز کنند و بعد از اون اولین سلول ها ( نه یک سلول ) تشکیل شدند که سلول هایی از انواع مختلف بوده اند .
این الگوی حباب یه بخشی از اون اثبات شده به وسیله آزمایشات است و یه بخشش هم بر پایه احتمالات است .

6 ) در مورد قرآن که گفتید
تا جایی که من قرآن مطالعه کردم تنها دو مورد دیدم یکی گفته شده بود : ما انسان ها را از ذکرٍ و انثی آفریدیم یعنی یک مذکر و یک مونث و یک جای دیگه هم در سوره زمر آمده ما نسان رو از نفس واحده آفریدیم و از خودش جفتی برایش قرار دادیم .
ببینید در این موارد نگفته که این مذکر و مونث یا این نفس واحده انسان بوده و همینطور نگفته آدم و حوا بودند . یعنی ممکنه مونث و مذکر از گونه ای دیگر باشد ...
البته من به همه قرآن تسلط ندارم ، اگر آیه دیگه هم هست و من نمیدونم لطفا بیارید تا ما هم یه ذره اطلاعاتمون بره بالا
Blush ... تا جایی هم که تو تاپیک دیدم دوستان احادیثی آورده بودند مبنی بر اینکه آدم و حوا اولین ها نیستند . اتفاقا یه بار از یک روحانی پرسیدیم اینو و گفت حدیث از خود امام علی است که زمانی که هابیل قابیل رو کشت از شدت اون اتفاق شهر ها به خود لرزیرند ... یعنی میگه اون زمان تمدن بوده .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، دل خسته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: ما از نسل چه هستیم ؟ آدم یا میمون !!!؟؟؟ - دیدگاه نوین - ۲۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۳۳

پرش در بین بخشها:

بالا