بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
میخوام یه سوال بزرگ بپرسم که میدونم سوال خیلی از افراد هست .
راستش رو بخوائید ، دیروز توی دانشگاه یه بحثی پیش اومد که انسانها از نسل میمون هستن . استادمون هم چند تا عکس نشون داد که از جمجمه انسانهای نخستین چهره ها رو بازسازی کرده بودن . راستش رو بخوائید ، اصلا نتونستم این موضوع رو درک کنم که حضرت حق ، ما انسانها رو به شکل میمون خلق کرده باشه و ما در اثر تکامل به شکل امروزی در اومده باشیم !!!
می دونم که مسئله ی بزرگی هستش و نمی شه براحتی نقضش کرد . اما اگه دوستان نظری دارن و میتونن به صورت علمی این موضوع رو رد کنن ، بسم الله . . . تا هم یه بحث علمی خوب داشته باشیم و هم حقیر بتونم توی کلاس این موضوع رو تا حدودی ردش کنم . فقط منبع مقالات یادتون نره . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
با تشکر ویژه از شما که به این سرعت پاسخ دادید و گله از دوستانی که فقط نظاره کردن و هیچ جوابی نذاشتن . البته هدفم این نبود که بیننده بالا بره و یا تعداد پاسخ ها زیاد باشه . هدفم اینه که بتونم به طور علمی این موضوع رو رد کنم . از خانم Saloomeh تشکر میکنم که حقیر رو راهنمایی کردن . اما برای رد خود داروین و نظریه های داروین ، بایستی اول فراماسونری رو برای کلاس توضیح بدم !!! که مسلما هم وقتش رو ندارم و هم از توان بنده خارجه . تاپیکی که معرفی کردین ، برای خودم بسیاری مطلب کامل و جامعی بود و با خوندن تنها چند تا از موضوعات انگلیسی هایلات شده ، کل موضوع دستم اومد که قضیه از چه قراره . اما برای کسانیکه تا بحال اسم فراماسونری رو نشنیدن ، بحث درباره ی اون ابتره . اگه امکان داره مطالبی رو معرفی کنین که ترجیحا انگلیسی باشه و دلیلش فراماسون بودن داروین نباشه . اگه هم که امکان نداره ، مجبورم بالاخره یه توضیح کوتاه درباره ی فراماسونری توی کلاس بدم دیگه . . . چیکار کنم . . . راهی نیست . . .
از خانم Rastin هم به خاطر راهنمایی به تاپیک مستندها کمال تشکر رو دارم . برای خودم بسیار عالی و به جا بود . اما با توجه به اینکه وقت آزاد کلاس حدود 1 ساعت هستش ، لطف کنین مستندهای کمتر از 20 دقیقه رو معرفی کنین . اگه امکانش هست . . . چون نمی تونم کل یک ساعت رو به این موضوع اختصاص بدم . چرا که هم استاد اجازه نمیده و هم حوصله همکلاسی ها به سر می یاد . دانشجو جمعات رو هم که میشناسین . . . تنبل ، کم حوصله و بشدت غرغرو . . . تازه وقت کلاس هم که ساعت 2:30 شروع میشه تا 5:30 . . .
از Saeed khan هم به خاطر پاسخ ساده شون بی نهایت سپاسگزارم .
منتظر پاسخ های شما هستم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۲۲)saeed khan نوشته است: [ -> ]سلام، یه استادتون بگو قرآن می خونه؟ این فرضیه(تکامل) تو قرآن کاملا رد شده.فکر کنم تو سوره ی آل عمران باشه. حضرت آدم(که ما همه از نسل او هستیم) و حضرت عیسی از نطفه بوجود نیومدن. یعنی خلقت اونها به طور مجزا بوده و خلقتشون خیلی بیشتر زمان برده.انسان ها و جن ها از هیییییییچ موجود دیگه ای تکامل پیدا نکردن. حتی دانشمندان امروزی(اونایی که دنبال حقیقتن، نه اونایی که با تعصب روش پافشاری می کنن)این فرضیه رو رد کردن.
بچه ها، حقیقت رو به راحتی میشه تو قرآن پیدا کرد.
مالکوم ایکس: حقیقت رو زمانی که بسیار دشوار است، جمع آوری کنید چون آنموقع به با ارزشترین حقیقت می رسید.
امیدوارم مفید بوده باشد...
من بیشتر دوست دارم راجع به انرژی و وجود خدا صحبت کنیم.چون بدجوری به راهنمایی نیاز دارم تا بتونم به یکی اثبات کنم که خدا وجود داره. فقط نمی دونم چه جوری باید یه تاپیک بزنم تا بچه ها توش بحث کنن و راهنمایی. لطفا بگید یا خودتون تاپیکو بزنید ممنونم.
اینکه با فرضیه ی انرژی چطور می شود وجود خدا رو رد یا اثبات کرد.
دوست عزیز بعضی از علمای بزرگ ما نظریه تکامل رو مخالف قرآن و اسلام نمی دونن.
ولی چیزی که به نظر خودم میرسه اینه که اگر فرضا ما از میمونها تکامل پیدا کرده بودیم خوب امروزه باید موجوداتی بین ما و میمونها موجود بودن که مثلا باهوش اما دارای عقلی کمتر از ما و قدی خمیده داشتن، یا مثلا در تکامل پرندگان از موجودات زمینی باید موجوداتی مثلا دوزیست با بال وجود می داشت یا حداقل اسکلتشون وجود داشت، جالبه بدونید که خود داروین هیچ وقت نتونست نظریه اش رو ثابت کنه اما بعضی سودجویان اموروز به عنوان اصل پذیرفتنش.
فقط این نکته رو بگم که این نظریه به اضافه نظریه اخیری که در اون انفجار بزرگ به وجود آورنده عالم رو از ذره ای تازه کشف شده که نامش رو GOD گذاشتن دقیقا در راه اثبات عدم نیاز به قدرتی برتر در آفرینش جهان و موجودات قدم برمیدارن.
در مورد اثبات خدا، اگر به راحتی برای هر کس اثبات می شد به نظر شما با علم امروز کسی غیر خدا پرست باقی مونده بود؟، یا ما جرات گناه کردن به خودمون می دادیم؟
(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۸)vahrakan نوشته است: [ -> ][quote='Vahrakan' pid='114536' dateline='1336304696']
سلام
به اون استادت بگو شاید خودش از نسل میمون باشه ...اما من با افتخار میگم که از نسل انسانم 
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
از اینکه پاسخ دادید ، متشکرم . اما حتی به شوخی هم این جمله زیاد جالب نبود . چون فکر نمی کنم نه در شخصیت شما و نه در شخصیت حقیر باشه که توی یه همچین بحثی ، شوخی کنیم .
بحث اعتقادات هستش و توی این موضوعات ، شوخی زیاد روی خوشی نداره .
امیدوارم از حقیر ناراحت نشده باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد
سلام .هر انسانی اگه به درون خودش رجوع کنه متوجه فرق انسان با میمون میشه . کسایی که این حرف رو میزنن چه طور راضی میشن خودشونو با میمون یکی بدونن؟!نفس و فطرت انسانی در همه دنیا پذیرفته شدست چطور مخالف فطرت انسانی
نظر میدن ؟!
جالب این که در مطرح ترین کتاب های دنیا انسان ومیمون همنوع حساب میشن
و خودشون در این نظریه ایی که دادند موندن هر کاری کنن نمیشه ثابت کرد فقط یک نظریه مطرح شده برای اینکه ارزش انسان پایین بیارن
متأسفانه نظریات دانشمندان غربی، در باره خیلی از مسائل مهم خلقت با تناقض 180 درجه از اسلام و قرآن همراه است.
نمونش همین نظریه داروین.
یا آغاز خلقت جهان و پایانش.
اونها برای کره زمین و کل جهان، عمر تعیین کردن. که این اصلا درست نیست.
چند سال قبل گفته بودن که مشتری چند سال دیگه با زمین بر خورد میکنه. یا فوران های خورشیدی به زمین بر خورد میکنه و از این حرف ها...
ولی اینها اصلا با حساب و کتاب های خداوند عالم جور در نمیاد.
اونها خودشون برا خودشون خدا هستن که برای پایان زمین هم تعیین و تکلیف میکنن...
امّا یک سؤال هنوز برای من باقیست.
و اون اینه که من خودم چند سال قبل تو یک موزه تو یه کشور خارجی جمجمه های انسان هایی رو دیدم که کاملا با این جمجمه ها فرق داشت.
حالا این راسته یا نه، بعید میدونم که راست باشه.
این هم شاید مثل همون دروغ سفر به کره ماهشون باشه.