|
زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one)
|
|
۲۱:۱۲, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان مدتی است که یکی از شبکه های ماهواره ای با هدف انتخاب بهترین رقاص به برگزاری مسابقات رقص کمر همت گماشته و بسیاری از ایرانیان،چه داخل ایران و چه خارج از ایران را به این مراسم می کشاند.پسر و دختر و زن و مرد و کودک هم تفاوتی ندارد و هر یک با تحمل هزینه ی فراوان سعی در شرکت در این مسابقه می نمایند. در برنامه ای هم که در سمت خدا برگذار شد جناب ماندگاری نیز با بصیرت و ظرافت به این موضوع البته به طور غیر مستقیم اشاره نمود و با این عبارت که «همه باید در دنس الهی شرکت کنیم» تلنگری به جوانان زد. در صحنه ای از این مسابقه یکی از رقاصان که تقریبا پوشیده بود به هنر نمایی می پرداخت که داور مسابقه (خردادیان) از او پرسید که چرا انقدر پوشیده هستی؟؟ این خانوم نیز پاسخ داد: من به این علت پوشیده هستم که به خانم های با حجاب بگویم که شما نیز می توانید با حجاب برقصید. در پخش و تولید این گونه مسابقات مسلما شیطنتهایی در میان است که نمی توان از آن غافل بود.خطر این موضوع نیز برای خانواده هایی که دارای ماهواره هستند به مراتب بیشتر خواهد بود.نمونه دیگر مسابقه خوانندگی است. این مسابقات سعی در سوق دادن جوانهای ایرنی به این سمت دارد.حال چند سوال پیش میاید: 1.چگونه می شود که یک مرد به مرحله ای برسد که ناموس خویش را در معرض چشمان نا پاک قرار دهد نه تنها برایش مهم نباشد که حتی به این موضوع افتخار نیز کند.؟ 2.هدف از ایجاد چنین شبکه هایی چیست و چرا فقط ایرانی ها می توانند در آن شرکت کنند؟ 3.چگونه است که بسیاری از ایرانیان برای تفریح و خوشگذرانی به این مسائل گرایش پیدا می کنند اما برای امور معنوی خویش هیچ هزینه ای را تقبل نمی کنند؟ از دوستان تقاضا دارم که نظرات خویش را در این مورد بیان کنند تا شیطنت و مضراتی که این نوع برنامه ها ایجاد می کند برای همه آشکار شود. تصاویری از این خانوم رقصنده با حجاب ![]() در صورت صلاح دیدِ مدیران و ناظران تصویر حذف شود ( عکس حذف شد! ) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |