کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حوادث مصر در آستانه ظهور
۱:۵۱, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
حقیر از موقعی که اولین بار سخنرانی آقای رائفی پور رو دیدم ، خیلی زود به این سمت کشیده شدم که به مسائل دور و برم دقیق تر باشم . راستش رو بخوائید ، خیلی دقیق تر به موضوعات نگاه میکنم و همیشه با چند تا از بچه ها ، بحث های مفصلی انجام میدیم که واقعا شاید تا 3 ساعت طول میکشه .
چیزی که ذهن حقیر رو خیلی درگیر کرده ، اینه که این اواخر خیلی داره جنبش های ضد سرمایه داری زیاد میشه . به نظرم این موضوع یه کم جای تأمل داره . یه دفعه از قبل از کریسمس این جنبش ها به آمریکا و دیگر کشورهای غربی کشیده شد و حتی کشورهایی مثل کانادا که در آرامش زبانزد هستن هم از این موضوع جون سالم به در نبردن . خیلی جای تعجب داره . . .
در مورد حوادث سوریه هم که واقعا قضایا بو داره . . .
دوستان عزیزی که فکر میکنین ایران داره از سوریه حمایت بیجا میکنه ، بد نیست بدونین که :
محمدرضا پهلوی هم با اینکه پادشاهیش در حال سقوط بود ، هیچ وقت به سمت افراد بیگناه و البته زنان و کودکان حمله نکرد . با اینکه افراد سیاسی رو خیلی اذیت میکردن و خیلی ها رو حتی زیر شکنجه ها به شهادت رسوندن ، اما این نگاه غیر منطقیه که یه دولت بخواد برای بقاء اش ، زنان و کودکان و افراد بی دفاع رو بکشه .
مخالفین دولت سوریه ، با بشار اسد مشکل دارن . مسلما به خدا هم اعتقاد دارن . پس چرا این وسط پرچم ایران که نام مبارک «الله» رو به همراه داره ، آتیش زدن و لگدمال کردن ؟ به نظر شما این خیلی غیر عقلانی نیست ؟ دوره ی انتخابات 88 خودمون یادتونه ؟ به جز یه بار که واقعا جمعیت زیاد بود ، دیدین چقدر بزرگنمایی کردن ؟ دیدین که در شهرهایی که اصلا هیچ خبری نبود ، خبر درست کردن ؟ ماجرای ندا آقا سلطان رو یادتون میاد که مثل بمب ترکید و این فیلم تا کاخ سفید هم رسید ؟ به نظرتون این اتفاقات و صحنه ها آشنا نیست ؟ تخریب اماکن ، کشتار جوانان و افراد بیگناه ، هرج و مرج ، تخریب دولت و . . . ! بخدا نه قصدم حمایت از دولت هستش و نه حمایت از بازنده های انتخابات ؛ فقط دارم حوادث رو یادآوری میکنم که گول این بازیهای سیاسی رو نخوریم . مگه نه اینکه جریان پرقدرت صهیون بیشتر از ما ، از ظهور منجی خبر داره ؟ مگه نه اینکه علائم ظهور رو بهتر از ما میدونن ؟ مگه نه اینکه قراره سفیانی از سوریه بیرون بیاد ؟ دقت کردین که این اتفاقات داره توی سالی اتفاق میفته که قراره آخرالزمان(جعلی) اتفاق بیفته ؟ حال و روز مصر رو نگاه کنین و ببینین چقدر با روایات مطابقت داره ؟ چرا هیچکدوم از انقلابهایی که در سراسر دنیا اتفاق میفته یه رهبر نداره ؟ یعنی واقعا معترضین نمیدونن که انقلاب بدون رهبر ، هیچ معنی و مفهومی نداره ؟
اینها رو نوشتم که یه وقت گول بازی این جنگ زرگری رو نخوریم و با این « علائم ظهور سازیها » دچار گمراهی نشیم .
اما یه دعا میکنم :
انشاءالله که علائم ظهور ، حقیقی باشه و حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پرده از چهره گشایند و منتظران حقیقی رو از چشم انتظاری رها کنن .
به امید روزی که این خبر فضای کل تالارها و انجمن ها رو پر کنه :
مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پس از صدها سال انتظار ، آمد .
انشاءالله . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
[b][/font]
[font=B Mitra]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، mohammad reza ، ema1392 ، saeed125
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: حوادث مصر در آستانه ظهور - جویای حقیقت - ۲۲/خرداد/۹۱ ۱:۵۱
RE: حوادث مصر در آستانه ظهور - mohamad - ۲۸/مرداد/۹۲, ۱۸:۱۹
RE: حوادث مصر در آستانه ظهور - mohamad - ۲۸/مرداد/۹۲, ۲۰:۰۱

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  تقویم حوادث منتهی به ظهور(نشانه های ظهور) green 16 16,188 ۳۱/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۸
آخرین ارسال: green
  حدیثی درباره حوادث سال ظهور Patriot 7 3,868 ۲۸/آذر/۹۰ ۱۸:۵۰
آخرین ارسال: m.hossein

پرش در بین بخشها:


بالا