|
زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one)
|
|
۱۵:۴۲, ۲۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای عزیز، دیدار تیره روزی نابینا / عبرت بس است مردم بینا را اگر کسانی در اطراف ما هستند(که اطراف من هم هستند) که پیگیر این نوع قضایایند، با مشاهده اینکه در اثر عدم بینایی تیرهروزند، میتوانیم عبرت نیکو بگیریم. اما، اینکه برویم ببینیم آن چیست که چشمشان را بسته، درست نیست. شما که خود مسلماً طرفدار این قضایا نیستید. پس اینکه داخل این قضایا شدهاید با این قصد بوده تا سر در بیاورید که قضیه از چه قرار است، و بسیار اشتباه است. اگر ما و شما اصلاً به این قضایا محل ندهیم، و اگر کسی را چنین دیدیم سریعاً دوری و بیزاریمان از این قضایا را ابراز کنیم، و دور شویم، زمینه برای کم شدن نفوذ این قضایا فراهم میشود. و ما چنین نکردیم و قبح اینها تا اینجا شکستهاست، و اگر بازهم نکنیم قبح اینها بیشتر میشکند. تنها اگر با دیدن این قضایا قیافهمان شبیه نگهبانان جهنم شود، امید است که دوباره قبح پیدا کند. اینها مانند کار آن آقایی است که با اینکه بسیار طرفدار نظام است، در تلویزیون میگفت: "من یکی از افرادی هستم که خیلی محل رجوع هستم، و مدام از بی بی سی (فارسی) زنگ میزنند تا با من مصاحبه کنند" . کسانی که بی بی سی نگاه میکند که چیزی نمیبیند. اگر حرف خوب هم زدهشود نخواهند شنید. بلکه فقط این کار به آنها اعتبار میدهد. ما نباید به اینها اعتبار بدهیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |