|
بررسی اندیشه تناسخ
|
|
۱۲:۲۵, ۳/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۱ ۱۳:۳۵ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۳/تیر/۹۱ ۱۰:۵۸)علی 110 نوشته است: موفق باشی حسن آقا........................................... خدا کمک فرماید و استعانت کند که امثال حاج آقا یعقوبی(حفظه الله) دست بنده ی بیچاره را هم بگیرند. همه مان را از نفس قدسیه این مرد الهی و دعای حقه ایشان بهره مند شویم و ان شاء الله شفیع ما در روز محشر گردند. علی جان ان شاء الله با هم کمک کنیم اول خودمان و درکنارش جامعه را آماده ی حضور حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کنیم و همه اعضای این محفل نورانی با هم پیمان ببندیم که دعای گوی هم باشیم و در روز رستاخیز شفیع و واسطه ی یکدیگر و به عنایت حضرات ائمه(علیه السلام) همه با هم مصداق این آیه شویم که و نزعنا ما فی صدورهم من غل اخوانا علی سرر متقابلین(و آنچه كينه در سينههاى آنان است بركنيم؛ برادرانه بر تختهايى روبروى يكديگر نشستهاند). دست همه مان خالی است خدا می داند....همه ی امید من و شما و تمامی بچه ها این تالار این است که با عنایت و شفاعت ائمه معصومین(علیه السلام) و بزرگان در آن عالم نورانی اطراف این وجودات نورانی حلقه بزنیم و وصفمان این باشد که شيعتك على منابر من نور مبيضة وجوههم حولى فى الجنة و هم جيرانى. یا علی و التماس دعا. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |