کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی اندیشه تناسخ
۱۲:۲۵, ۳/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۱ ۱۳:۳۵ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۳/تیر/۹۱ ۱۰:۵۸)علی 110 نوشته است:  موفق باشی حسن آقا...........................................Smile

حقیر مستقیم سراغ آیات و احادیث نرفته ام
بنده کار خود را زیر نظر پدر بزرگوار از مطالعه ی آثار اعتقادی و اخلاقی شهید مطهری و شهید دستغیب و حضرت امام شروع کردم بعد از آن با آثار میرزا جواد آقا ملکی تبریزی و تفسیر المیزان
بعد از آن خدا توفیق داد یک استاد پیدا کردیم که خود ایشان استادی داشتند، استاد استاد ما شاگرد مبرز آیت الحق انصاری همدانی هستند
بعلاوه همینک هم دانشجوی رشته ی علوم حدیث دانشگاه شهر ری هستم
اینهم یکی از کلام ایشان در باب معرفت النفس است:

لکن ما که در تزکیه نفس هشتمان گرو نهمان است هنوز در مبانی اعتقادی آنچنان که باید شاید آن اعتقادات به باور تبدیل نشده رفتن سراغ این چیزها...
یکی از نشانه های تبدیل نشدن این اعتقادات به باور قلبی را میتوان در کلام دیگری از استاد استاد مشاهده کرد:

شما کارتان درست است حسن آقا موفق باشیدSmile

پناه بر خدا از این نفس اماره و جناب منSmile
کفی بالله وکیلا و کفی بالله شهیدا
یاعلی

خدا کمک فرماید و استعانت کند که امثال حاج آقا یعقوبی(حفظه الله) دست بنده ی بیچاره را هم بگیرند.
همه مان را از نفس قدسیه این مرد الهی و دعای حقه ایشان بهره مند شویم و ان شاء الله شفیع ما در روز محشر گردند.
علی جان ان شاء الله با هم کمک کنیم اول خودمان و درکنارش جامعه را آماده ی حضور حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کنیم و همه اعضای این محفل نورانی با هم پیمان ببندیم که دعای گوی هم باشیم و در روز رستاخیز شفیع و واسطه ی یکدیگر و به عنایت حضرات ائمه(علیه السلام) همه با هم مصداق این آیه شویم که و نزعنا ما فی صدورهم من غل اخوانا علی سرر متقابلین(و آنچه كينه در سينه‌هاى آنان است بركنيم؛ برادرانه بر تختهايى روبروى يكديگر نشسته‌اند).

دست همه مان خالی است خدا می داند....همه ی امید من و شما و تمامی بچه ها این تالار این است که با عنایت و شفاعت ائمه معصومین(علیه السلام) و بزرگان در آن عالم نورانی اطراف این وجودات نورانی حلقه بزنیم و وصفمان این باشد که شيعتك على منابر من نور مبيضة وجوههم حولى فى الجنة و هم جيرانى.

یا علی و التماس دعا.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، soshiant ، مسافر ، m.hossein
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
بررسی اندیشه تناسخ - soshiant - ۷/خرداد/۹۱, ۴:۵۱
RE: برسی اندیشه تناسخ - m.hossein - ۷/خرداد/۹۱, ۱۵:۵۳
RE: برسی اندیشه تناسخ - soshiant - ۸/خرداد/۹۱, ۱۸:۵۱