|
تشکر از پستها
|
|
۱۳:۳۴, ۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۱ ۱۴:۱۷ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :حقیر تا حدودی با ظهور 14 عزیز ، موافقم . اما از طرفی هم مخالف اینم که رنگ کاربرای خاص با همه یکی بشه . چون بالاخره باید یه فرقی بین ناظرین و مدیران تالار باشه . اما با این هم موافقم که تشکرات یه خرده کاربر محوره .چون خدا میدونه که بجز یه تاپیک ، تمامی مطالبی که توی این تالار نوشتم ، همه رو خودم وقت گذاشتم و نوشتم و اصلا از جایی کپی نکردم . شاید برای بعضی از پستها تا یک ساعت وقت گذاشتم و حتی یه تشکر هم نشد . راستش رو بخوائید یه کم ناراحت میشدم . اما یه وقتایی شده که یه پستی ارسال کردم و فقط ناظراین و مدیران تشکر کردن و کاربرای دیگه تشکر نکرده بودن . همین برام مهم بود . اما لِلهی جز چند تا تاپیک که فقط برای تشکر و گرفتن اعتبار نوشتم ، مابقی رو واقعا برای دل خودم نوشتم و سعی ام این بود که پاسخ مناسبی به مخاطب خودم بدم . حالا تا چه حد موفق بودم ، الله اعلم . . . اما به نظرم درست نیست که بگیم فقط برای رضای خدا بنویسیم ، کافیه . چرا ؟ چون در صورتی که نگارنده ، تشکر رو در پست خودش نبینه ، فکر میکنه پستش مناسب نبوده و بازخورد کافی رو نداشته . از طرفی هم لازم نیست برای دلخوش کردن بعضی از کاربران ، بیخودی ازشون تشکر کنیم . به نظرم رویه تشکر کردن و اعتبار دادن خیلی اشتباهات داره ؛ یعنی خیلی باید روش فرهنگ سازی بشه . مخصوصا فرهنگ « اعتبار دادن » که خیلی براش حرف دارم و الان جاش نیست درباره اش صحبت کنم . اما برای صحت حرفم میتونین به اعتبار بعضی از کاربران و از جمله خودم مراجعه کنین تا ببینین چقدر توی اعتبار دادن مشکل داریم . قضاوت با خودتون . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |