|
کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله
|
|
۲۳:۳۳, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام .
راستش قبل از اینکه بخواهم این مطالب رو اینجا بنویسم داشتم کتاب شرح حدیث عنوان بصری رو مطالعه می کردم . دلم از خواندن مطالبش آتش گرفت . خیلی خیلی دلم سوخت . بی اختیار اشکم سرازیر می شد . نمی توتنستم جلوی اشک هایم را بگیرم . واقعاً استاد راه بسیار مهم هست . بنده چون استادی ندارم باز زمین خوردم . باز از راه رفتن باز ماندم . باز عقب افتادم . باز در دام شیطان گرفتار شدم . باز گناه کردم . با این اوصاف کدام انسان مؤمن و خداترسی حاضر می شود استاد یک انسان این چنین گناهکار بشود . خیلی ناراحت هستم . خیلی . چه شد این گونه شد ؟ چه شد ؟ دوست دارم جمال دلربای مهدی فاطمه (سلام الله علیها) را زیارت کنم . دوست داشتم از اینکه اعمال خوبم را میبینندخوشحالشان کنم . ولی من آقا را گریاندم با این اعمال افتضاحم . همه ی این قضایا هم به خاطر این هست که استاد راه ندارم . آخر مگر تنهایی می توانم . خوب نمی توانم . ضعیفم . راه را بلد نیستم . آخر چقدر زمین بخورم . تا آخر عمر ؟ خداوندا ! به فریادم برس . که در تاریکی گیر افتاده ام . راه را نشانم بده , پروردگارا .راه را نشانم بده . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "بهم میاد؟" ... کتابی برای دخترانی که دغدغه حجاب دارند !!! | یاوران مهدی | 1 | 2,113 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۵۰ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| کتابی زیبا برای آدمی زیباتر | rezakarimi | 1 | 1,275 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۷ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 6,983 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| سلوک با همسران (نه حرف من، نه حرف تو، حرف خدا) | محمدهادی | 1 | 1,793 |
۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۹:۲۲ آخرین ارسال: محمدهادی |
|
| تازیانه سلوک | شیدا | 11 | 7,812 |