کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نوشته های نادره افشاری
۱۳:۳۴, ۱۴/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۱ ۱۳:۴۰ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۴/تیر/۹۱ ۱۳:۲۵)Moh3eN-QalaM نوشته است:  این عقب کشیدن همین چیزیه که دشمن از ما می خواد ، دلیلش اینه که ما مطالعه نداریم
راه حلش مطالعه است و پرسیدن از کسانی که علم دارن.
تو همین فروم تاپیک هایی هست گفته شده بیاید فلان کارو بکنیم فلان حرکتو بکنیم مستند بسازیم کلیپ بسازیم گروه بزنیم
ولی هیچکدوم نتیجه نمیده ؟ چرا ؟؟ چون نه مطالعه داریم نه می تونیم نوآوری داشته باشیم.
اینم بدونید دفاع کردن خیلی سخت تر از انتقاد و تهمت زدنه ! وظیفه ی ما سنگین تره

من با نظر شما کاملا موافق هستم . مطالعموم ( به خصوص من ) خیلی کمه و این باعث شده تا این تالار پر بشه از مطالب کم ارزش ! البته نمیخوام بگم که شما ( یعنی هممون )نباید بدون مطالعه مطلب بفرستید . اما اگه کاربران کمی بیشتر مطالعه کنن ( به خصوص من ) اونوقت تالارِ گردن کلفتی میشه و همچنین ما Big Grin

منم این ترس رو تو دلم دارم . اما با انجام دادن کارهای اصلی ( مثل نماز ) و به خصوص کار های فرعی ( مثل سوره آیتالکرسی خوندن بعد از نماز یا همیشه از خدا تشکر کردن ) یواش یواش ( خیـــــــــــــــــــلی آروم البته برای من ) ایمانم رو دارم تقویت میکن . البته یه اتفاقات کوچیکی میفته که به خاطر اون از دست خدا ناراحت میشم !!!!!!!!!!!
خیلی از این اخلاقم میترسم ! و بعد از آروم شدنم میبینم که چقدر احمق بودم که از دست خدا ناراحت شده بودم AngrySad
برای ایمانم دعا کنید Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Moh3eN-QalaM ، mahdi jan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
نوشته های نادره افشاری - mahdi jan - ۲۵/خرداد/۹۱, ۱۸:۲۵
RE: نوشته های نادره افشاری - yashar1374 - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۳:۳۴

پرش در بین بخشها: