|
*متنهائی که بایدخواند*
|
|
۱۲:۴۸, ۱۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۱ ۱۲:۵۱ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #220
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چه قدر خنده داره! که یک ساعت خلوت با خدا دیر و طاقت فرساست. ولی 90 دقیقه بازی یک تیم فوتبال مثل باد می گذره! چه قدر خنده داره! که صد هزار تومان کمک در راه خدا مبلغ بسیار هنگفتیه. اما وقتی با همون مقدار پول به خرید میریم کم به چشم میاد! چه قدر خنده داره! که یک ساعت عبادت در مسجد طولانی به نظر میاد. اما یک ساعت فیلم دیدن به سرعت میگذره! چه قدر خنده داره! که وقتی می خوایم عبادت و دعا کنیم هر چی فکر می کنیم چیزی به نظرمون نمیاد. اما وقتی می خوایم با دوستمون حرف بزنیم هیچ مشکلی نداریم! چه قدر خنده داره! که وقتی مسابقه ورزشی تیم محبوبمون به وقت اضافه کشیده می شه لذت می بریم و از هیجان تو پوست خودمون نمی گنجیم. اما وقتی مراسم دعا و نیایش طولانی تر از حدس میشه شکایت می کنیم و ازرده خاطر میشیم! چه قدر خنده داره! که خوندن یک صفحه یا بخشی از قران سخته. اما خوندن صد سطر از پر فروشترین رمان دنیا اسونه! چه قدر خنده داره! که سعی می کنیم ردیف جلو صندلی های یک کنسرت یا مسابقه رو رزرو کنیم. اما به اخرین صف جماعت یک مسجد تمایل داریم! چه قدر خنده داره! که برای عبادت و کارهای مذهبی هیچ وقت زمان کافی در برنامه روز مره خودمون پیدا نمی کنیم. اما بقیه برنامه ها رو سعی می کنیم تا اخرین لحظه هم که شده انجام بدیم! چه قدر خنده داره! که شایعات روزنامه ها رو به راحتی باور می کنیم. اما (نعوذ بالله) سخنان قران رو به سختی باور می کنیم! چه قدر خنده داره! که همه مردم می خوان بدون اینکه به چیزی اعتقاد پیدا کنند و یا کاری در راه خدا انجام بدن به بهشت برن! چه قدر خنده داره! که وقتی جوکی رو به وسیله پیام کوتاه یا ایمیل به دیگران ارسال می کنیم به سرعت اتشی که در جنگل انداخته بشه همه جا رو فرا میگیره. اما وقتی سخن و پیام الهی رو میشنویم دو برابر در مورد گفتن یا نگفتن ائن فکر می کنیم! چه قدر خنده داره! اینطور نیست؟ دارید می خندید؟ یا دارید فکر می کنید؟ این حرفا رو به گوش بقیه هم برسونید و از خدا سپاسگزار باشیم که او خدایی دوست داشتنی است ایا این خنده دار نیست که وقتی می خوام این حرف ها را به بقیه بزنم خیلی ها رو از لیستم پاک می کنم؟ به خاطری که مطمئنم اونا به هیچ چیز اعتقاد ندارند این اشتباه بزرگیه اگه فکر کنم دیگران اعتقادشون از من ضعیف تره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |