|
چه جوری درس خون بشم؟
|
|
۱۰:۵۸, ۲۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر بیداران بصیر
![]() دوستان حقیقتش من از زمانی که یادم میاد از مشکل درس نخوندن رنج میبرم... از همون ابتدایی که یادم میاد آرزو به دل موندم من یک کتابی رو یه بار تا آخر بخونم چه برسه به چند بار... همیشه شب امتحان ها میشد شب عذاب من و تا صبح بیدار میموندم و درس میخوندم... الان حدود 6 ماهه از سربازی اومدم و تابستون هم کنکور کاردانی به کارشناسی دارم ولی هنوز هیچی نخوندم! کتاب که دستم میگیرم انگار تموم بدبختی هام شروع شده ![]() چاره ای جز درس خوندن و ادامه تحصیل ندارم... گفتم بزرگ میشم و سربازی میرم حتما تغییر کنم ولی نشد که نشد... اگه بخونم هم درسام خوبه و میتونم بالاترین نمره رو بگیرم ولی چه فایده که حوصله درس خوندن ندارم... هر جور روش؛ با برنامه ریزی، بدون برنامه ریزی, کم کم خوندن و ... رو امتحان کردم فایده نداشت... از شما دوستان میخوام علاوه بر دعا کردن برای من حقیر اگه تجربه یا دانش یا نظری در این زمینه دارید من رو راهنمایی کنید... متشکرم امام صادق (ع ): کسی که در پی برآوردن نیاز برادر مسلمان خود باشد؛ تا زمانیکه در این راه است خداوند هم در پی برآوردن حاجت او خواهد بود. التماس دعا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۲, ۲۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
انگیزه و علاقه مهم است. آنوقت از بهترین تفریحات می گذری و درس می خوانی.
البته سعی کنید از درس خواندن لذت ببرید. |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۲۵/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۴ ۲:۴۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۴ ۱۷:۳۹)sarallah نوشته است: حالا که بحث داره جدید میشه ما هم مشکلمونو بگیمسلام. بله. اول که تصمیم به درس خوندن میگیرید برای خودتون هدف های کوتاه مدت در نظر بگیرید : در این وعده دو ساعت درس میخونم یا 10تا مسئله حل میکنم یا ۵۰ صفحه پیش میرم. دوم اینکه یه کاغذ و خودکار دم دستتون داشته باشید و از چیزهایی که دارید میخونید یا حل میکنید فیش برداری کنید یا خلاصه نویسی کنید. اینکار باعث میشه حواستون بیشتر سر درس جمع بشه. سوم اینکه چیزهایی که در خلال درس به نظرتون میاد و حواستون رو پرت میکنه رو گوشه ای یادداشت کنید و به خودتون وعده بدین که بعد از رسیدن به موعد مقرر (اون دو ساعت که در نظر گرفتین یا ۵۰ صفحه ی مورد نظر) بهش رسیدگی میکنید. چهارم اینکه درس خوندن رو به نوعی برای خودتون دلپذیر کنید و برای خودتون جایزه در نظر بگیرید که بعد از رسیدن به اهداف خودتون به خودتون بدین ![]() ان شاء الله که مطالب به دردتون بخوره. (۲۵/اسفند/۹۴ ۱۹:۲۲)amirak نوشته است: البته سعی کنید از درس خواندن لذت ببرید.این هم خیلی مهمه! |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:من جدیدا با مورد دوم مشکل دارم. یعنی وقتی میخوام شروع کنم اولش اصلا تمرکز ندارم. با صدای بلند درس بخونید و ب صدای خودتون گوش بدید راه حلیه ک جدیدا ازش استفاده میکنم و خیلی بازده داره ![]() + چیزی مثل گوشی موبایل، ب شدت استرس زاست و تمرکز رو از ذهن دور میکنه اگه بذارید دور از دسترستون دارید همه ش بهش فکر میکنید و استرسش رو دارید اگه نزدیکتون باشه همه ش حواستون ب گوشیتونه میاید ساعت رو نگاه کنید، میبینید پیام اوومده، میرید پیام رو ببینید، میرید بقیه پیامها رو میبینید و ... این داستان ساعت ها ادامه دارد و نه تنها وقتتون هدر میره، تمرکزتون رو هم از دست میدید و حس ِ درس خوندن از دست میره ی بار برای همیشه تصمیم بگیرید و وضعیت گوشی موبایلتونو موقع درس خوندن مشخص کنید + بخشی از تمرکز نداشتن ها، بخاطر آشفته بودن کارهامونه ... مثلا ذهنمون درگیر 10 تا کار ِ نیمه تمومه، یا حتی درگیر ِ کانالها و گروه های زیاد تلگرامی یا صفحات اینستاگرامی و ... از 10 تا کانال خبری، یدونه ش رو داشته باشید، وقتی در طول روز، اطلاعات ِ تیتر وار ِ زیادی وارد ذهنمون کنیم بدون هیچ تحلیل و حتی دسته بندی خاصی، ذهن کم کم کارآئی ش پایین میاد، تمرکزش رو از دست میده در نتیجه فراموشی زیاد میشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

کتاب که دستم میگیرم انگار تموم بدبختی هام شروع شده