نقل قول:سلام
عدد ابجد”عثمان بن عنبسه”روبا
“علی اکبرراعفی پور”مقایسه کنید هردوتاش میشه ۹۰۰ رهبرقیام سفیانی درهنگام ظهور آقا اسمش عثمان بن عنبسه است واین قیام ازنشانه های نزدیکی ظهوره….راعفی پور یک نفوذیه که داره افکارکابالایییست هاروگسترش میده واذهان مردم روهیبنوتیزم میکنه وبرای خودش فرقه سازی میکنه…..حرفاش مثل تصویرسه بعدیه مثلا اول حرفاش میگه عمرشیطان ازهمه بیشتره بعد آخرحرفاش میگه امام زمان براساس طول عمر وتجربه قیام میکنه وپیروز میشه واین یعنی شیطان قدرتمند تره……وهزارتا چیز دیگه…..علینا البلاغ علیکم تحقیق …….
موضوع خیلی مهمه بیاید همه باهم دست بدیم وگناه نکنیم وخالص بشیم وآماده ظهورباشیم که ان شاالله نزدیکه اگه ما سرمون بی کلاه بمونه فقط خودمون ضررکردیم وخدا به وعده اش عمل میکنه این مطلب را با همه در میان بگذاریداین جامع الکلمة علی التقوی”
این قسمتی ازدعای ندبه است وبدین معنیست که مردم درزمان ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باتقوی خواهند بود وما باید الان به میزان تقوای خود بنگریم هرقدر باتقواتر باشیم آقا از ما راضی تر خواهند بود واگر تقوا نداشته باشیم باید به خود بیاییم و خودمان رو گول نزنیم
لشکریان سپاه سفیانی مردمی کوته بین و نا آشنا به مسائل دینی ونیز ازمنافقین خواهند بود ما باید مواظب باشیم و گناه را ترک کنیم…هرکسی از نفس خود آگاه است …..من دانشجو هستم ومتوجه این موضوع هستم که طرفداران راعفی پور در دانشگاه واقعا گمراه هستند و هر گناهی را توجیه میکنند … راعفی پور از این گفته حضرت علی (علیه السلام) استفاده میکند که میفرمایند “هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است ” و به آنها این القا رامیکند که من به شما مسائل زیادی آموخته ام وشما بنده من هستید و آنها فکر میکنند که باید نظرات این شخص را گسترش دهند.
درحالی که منظور امام علی(علیه السلام) این است که درحال حاضر کسی نیست که چیزی بیشتر ازمن بلد باشد ؛این ناشی از مقام خلیفةاللهی امام است و بدین معنی نیست که کسی بنده کسی دیگر است…
طرفدارران “هرچند ناچیز وانگشت شمار” راعفی پور به این خاطر خود رامدیون به این شخص میدانند و شدیدا تحت تاثیر القاء های این شخص هستند ولی کید شیطان ضعیف است و آخرین طرفند های شیطان بزرگ هم در حال برملا شدن است….
هل من ناصر ینصرنی این بار ازجانب آقا امام زمان شنیده میشود …..ما سألتکم من خیر فهو لکم
جناب باسواد
1 - اسم ایشون : علی اکبر رائفی پور است نه راعفی پور
اصلا بر فرض این که راعفی پور باشد
ابجد این کلمه برابر 902 است نه 900
ابجد کلمه : علی اکبر رائفی پور هم : ...
تصورت از آینده ات در اون دنیا چیه ؟؟