|
سوال درباره ی فیلمهای مستند ظهور
|
|
۱۱:۱۰, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان می خواستم بدونم اسم اون فیلمی که اون بچه با پدر بزرگش درباره ی ماسونها حرف میزد چیه ؟؟؟
دوست دارم اون فیلم رو ببینم
|
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
گنیجنه ملی با بازی نیکولاس کیج
http://www.imdb.com/title/tt0368891/ هر 2 قسمت این فیلم سینمایی از ایران پخش شده |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان کسی میدونه در قسمت 34 (تحریف دین ) چند دقیقه ی اول فیلمی پخش میشه که عده ای دارن مراسم قربانی رو انجام میدن و یه زن یه بچه عجیبی رو بغل گرفته مربوط به کدوم فیلمه ؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوستان اسم کل این فیلم ها رو یک باربگذارید
ما رو راحت کنید!!! ممنون میشم اسم فیلم هایی که در مستند یاجوج و ماجوج پخش شده رو هم بگذارید!! |
|||
|
۲:۲۶, ۲۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۰ ۲:۵۴ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:دوستان اسم کل این فیلم ها رو یک باربگذارید تمامی فیلم های استفاده شده در مستند ظهور قسمت اول : ارباب حلقه ها 1 و 3 قسمت چهارم : کارتون دامبو قسمت دوازدهم : من افسانه هستم قسمت سیزدهم : ماتریکس 1 قسمت چهاردهم : گنجینه ی ملی 1 قسمت هجدهم : مردان سیاهپوش 1 قسمت بیست و سوم : کارتون اهنگ خیالی قسمت بیست و چهارم : ده هزار سال قبل از میلاد مسیح ( البته این رو دقیق یادم نیست ) قسمت بیست و هشتم : چشمان باز کاملا بسته قسمت بیست و نهم : وکیل مدافع شیطان قسمت سی ام : کارتون علاالدین قسمت سی و یکم : اپوکالیپتو قسمت سی و دوم : قصه های هزار و یک شب (قصه های شهرزاد) قسمت سی و پنجم : مصائب مسیح ... محمد رسول الله ...موسی(علیه السلام) قسمت سی و هفتم : مریم مقدس(سلام الله علیها) قسمت سی و هشتم : والکری قسمت سی و نهم : علی ( منظور محمد علی کلی بوکسور معروف مسلمان است ) قسمت چهلم : سریال ولایت عشق قسمت چهل و سوم : ماتریکس 2 قسمت چهل و پنجم : باشگاه مشت زنی و شهر جادویی از قسم چهل و نهم : ارباب حلقه ها 3 قسمت پنجاهم : چشمه ارباب حلقه ها 2 هم بود یادم رفت بنویسم |
|||
|
|
۲:۵۱, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۲:۴۴, ۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۲:۴۵ توسط Alberto.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
یه فیلمی هم هست که در قسمت صفر The Arrivals pt.00 (intro) نشون میده دقیقاً در یک و هفده ثانیه ۱:۱۷ و در قسمت The Arrivals pt.48 (The Arrival of the Mahdi) در زمان ۴:۲۸ و دقایق اول قسمت ۴۹ چه فیلمیه؟ ![]() همون ارباب حلقههاست؟ خوشحال میشم اگه کسی که اطلاعاتی داره به من هم بگه |
|||
|
۳:۰۰, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
از رو عکس می گم این:
http://www.imdb.com/title/tt0167260/quotes?qt0301874 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,216 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,026 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,056 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| سوالات کلی درباره فیلم ظهور | hoseyni | 253 | 139,778 |
۲۴/آبان/۹۵ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: rad0701 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,860 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,042 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یک سوال درباره رایفی پور | TINCHY | 41 | 33,689 |
۱۷/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۱ آخرین ارسال: anti ignorance |
|

دوست دارم اون فیلم رو ببینم

![[تصویر: icay8ixxd7ceq5rxvy5.jpg]](http://www.up.98ia.com/images/icay8ixxd7ceq5rxvy5.jpg)