کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی در مورد یکی از علائم حتمیه ی پیش از ظهور..!!
۱۲:۴۳, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #64
آواتار
(۵/مرداد/۹۱ ۱:۵۸)وحید110 نوشته است:  
(۴/مرداد/۹۱ ۱۸:۲۷)M912 نوشته است:  بهتر نیست جواب شما باشه برای بعد از اینکه صیحه رو شنیدیم و معلوم شد مراجع اشتباه کردن بعد؟؟؟؟Big Grin

خوشم میاد 24 ساعته آمادگی چالش رو دارین!!! من فقط یه پاسخ ساده دادم چون اگه این اتفاق بیوفته همونقدر ممکن بود نیوفته و ما به استناد حرف مراجع عید فطرو روزه بگیریم و یه فعل حرام رو انجام بدیم اونوقت دیگه من یکی عمرا حرف گوش کن باشم و فکر میکنم این حق رو هم داشته باشم

خوب خواهر گرامی من ندیده بودم در چه زمینه میخواهید زیر سوال ببرید
اما این مسءله روزه و عید و فتوای مرجع و ... خودش یه بحث فقهیه که دوستان فکر میکنند مرجع همین جوری یه چیزی میگه
اما بدونید فقه الکی نیست . روی باد هوا هم نیست . کسی تو دانشگاه ۷ سال درس میخونه پزشک میشه
توی حوزه بعد ۷ سال مفدمات تمام شده
و کسی که میشه مرجه اقلا ۳۰ سال درس میخونه و نخبه ترین و با سواد ترین ایشان میشود مرجع
جان من اصول فقه ۱ دانشگاه رو بخونید تا اینقدر فکر نکنید فقه یه مسءله اسونه و هر کی به هرکی
البته منظورم کلی بود
در پناه خدا

راستی علم هیءت رو هم یه مطالعه بفرمایید . بنده چند ماه وقت صرف کردم مقدمه مقدمات علم هیءت هم نشد!

یا علی(علیه السلام)
من که نمیگم کارشون اسونه خودم هم عرض کردم همین الانش هم به خاطر تجربه شون حرفشون رو قبول دارم ولی من که هیچ حداقل به دو نفر دیگه ثابت میشه این ها نه معصوم هستن نه خدا نه پیامبر چون هر از گاهی باید اینو به بعضی یادآوری کرد
من هم که نگفتم حتما پیش میاد گفتم اگه اینجوری باشه همه جیز بهم میریزه اینکه ما همیشه خودمون رو برتر از مسلمان های جهان میدونیم همیشه فکر میکنیم اونا دارن اشتباه میکنن و ما فقط یه عده خاص هستیم پس باید با همه متفاوت باشیم
حالا که اتفاقی نیوفتاده چیزی هم نمونده یه نفس در شماست یه نفس درمن اگه تا 10 روز دیگه زنده موندیم میایم همینجا صحبتمون رو ادامه میدیمHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نکاتی در مورد یکی از علائم حتمیه ی پیش از ظهور..!! - M912 - ۵/مرداد/۹۱ ۱۲:۴۳

[-]