کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 2.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیگانگان فضایی،واقعی یا توهم بشر!!
۱۶:۳۹, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
من حرف شما رو در مورد پیشرفت علم رد نکردم ولی علم بشر به حد اعلای خودش در زمان ظهور میرسه...جوانب چی رو میخواهید بررسی کنید ؟؟ احتمال رفت امد و موجودات فضایی رو زمین ؟!!!! به نظر شما حتی ارزش بحث کردن هم داره .؟؟...قوم مایا با تقویم پیشرفتشون و خیلی چیزای دیگه ..من که منکر نشدم..بوده ولی از بین رفته ...چرا ؟ به خاطر همون جمله خودتون احتمالا رسیدن به بالاترین پیشرفت بشر و نابودی خود بشر به دست خودش ولی این دلیل بر وجود فضاییها نمیشه ...میشه ؟؟ چند خط اول نوشته شما رو همشو میشه تو تمدنهای قبل از این تمدن خلاصه کرد ولی همشون از بین رفتن که حالا بخوایم تقویم مایا رو بکشیم وسط یا کتابهای کتاب خونه اسکندریه ...اینها توجیه خوبی برای فضاییها نیست ....اینها توجیه خوبی برای پیشرفت بشر در سابقه ...حرف انیشتن چه مشکلی داشت من متوجه نشدم ...حرف انیشتن توجیه خوبی برای این بود که بشر در اینده شاید خودشو از بین ببره همونطور که احتمالا در گذشته از بین برده و حالا یک مشت اثار ازشون باقی مونده به اسم تقویم مایا و تمدن موهنجودارو و اتلانتیس ..با این حال من درست متوجه نوشته شما نشدم ..شما دارین فضاییها رو اثبات میکنید...تمدن های پیشین رو اثبات میکنید...رد میکنید.؟؟!!! شما دعا کن انسان به جایی نرسه که همدیگه رو کباب کنه شکوه علم و پیشرفت پیش کش ...دهه شصت که دنیا تا مرز جنگ هسته ای پیش رفت چه تضمینی که این بار این مرز رو رد نکنه ؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بیگانگان فضایی،واقعی یا توهم بشر!! - hooman-za - ۵/مرداد/۹۱ ۱۶:۳۹

[-]