(۱۲/فروردین/۹۰ ۱۴:۰۳)nooromahdi نوشته است: ![[تصویر: %D8%B3%DB%8C%D8%B2%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%...B1%201.jpg]](http://noorolmahdi.persiangig.com/image/13/%D8%B3%DB%8C%D8%B2%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%D9%87%20%D8%AF%D8%B1%201.jpg)
دوست عزیز مطلبی که شما نقل کردید از تورات است و قطعاً آمیخته به دروغ.
من درباره این واقعه این مطالب را خوانده ام:
اولاً ورود یهودیان به دربار از زمان ازادسازی آنان توسط داریوش هخامنشی صورت گرفت و از آن جایی که این قوم همیشه زیاده خواه است، سعی در تصرف حکومت ایران و قبضه آن داشتندو آنها مثل همیشه آرام ارام و با برنامه ریزی سعی در رسوخ و نفوذ به ارکان حکومت را داشتندو هامانه وزیر خردمند خشایارشاه، از این توطئه بو می برد و به شاه اطلاع می دهد. و بالاخره شاه را متقاعد می کند که فرمان قتل برخی از آنان را که در ارکان حکومت توطئه می کردند بگیرد. بعد از امضای این فرمان و قبل از اجرای آن، استر که معشوقه خشایارشاه بود و نه همسر او (خشایارشاه بسیار هوسباز بود) به مردخای اطلاع می دهد و از او چاره می خواهد. شب استر آنچنان به پادشاه شراب می خوراند و او را مست می کند که در زمان مستی فرمان قتل هامانه و لغو قتل چند یهودی را می گیرد.و به سرعت آن را اجرا می کند. سپس مردخای را به عنوان وزیر جدید به شاه پیشنهاد می کند. کینه و حقد استر و مردخای از هامانه و خاندانش و دیگر نیک اندیشان پایانی نداشت به طوری که مدتی بعد، با دسیسه فرمان قتل و کشتار بسیاری از ایرانیان را از شاه می گیرد که این فرمان در 13 فروردین اجرا می شود.
دسیسه یهودیان به قدری در دربار ایران زیاد می شود که کم کم پایه های حکومت هجامنشی سست شده و این سلسله منقرض می گردد.
هرساله روز 13فروردین را به عنوان روز طبیعت جشن میگیریم
ما این روز را جشن نمی گیریم. از قدیم و ندیم گفته اند که این روز نحس است و برای فرار از نحسی آن همه سعی می کنند در بیرون از خانه باشند.
این همان کاری است که سالها پیش انجام شد و ایرانی ها برای فرار از کشته شدن توسط یهودی ها به کوه و دشت می گریختند.
هرساله روز 13فروردین را به عنوان روز طبیعت جشن میگیریم... کدام یک از دوستان از روز پوریم یا جشن پوریم اطلاع دارد؟ آیا می دانستید در روز 13 فروردین در زمان خشایارشاه 77هزار ایرانی بدست یهودیان قتل عام شدند؟این 77هزار نفر بر اساس مستنداتی است که از تورات استخراج شده است و برخی مورخان این آمار را جعلی و امار واقعی را 500هزار نفر می دانند....
حتی با تحقیقات جدید دسته ای از تاریخ دانان و باستان شناسان ایرانی روی بنای پارسه مشخص شده است که نه تنها تخت جمشید توسط اسکندر آتش زده نشده است، بلکه احتمالا به دلیل یک فاجعه، نسل کشی یا چیزی شبیه این ساخت آن در نیمه متوقف شده است! که به دلیل اینکه از حوصله این مطلب خارج است شرحش را می گذارم برای بعد.
لطفاً این تحقیقات را بفرمایید تا ما هم بدانیم. برای رد این مطلب شما را ارجاع می دهم به مقاله "رازهای پنهان پشت مجسمه آزادی". در ضمن مطالب فراوان دیگری هم وجود دارد.
آنها سپس از خشایار شاه اجازه کشتن دشمنان یهود را در 3 روز متوالی میگیرند. خشایار شاه به خواست یهودیان دستور قتل ایرانیان را می دهد.
این جمع در این 3 روز 70 هزار نفر از ایرانیان که در میانشان زنان و کودکان نیز قرار داشتند, با بیرحمی تمام به قتل رسانده و اموالشان را به غارت میبرند.
گفتنی است یهودیان هنوز هم با گذشت 26 قرن به مناسبت این پیروزی و قتل عام بیسابقه تاریخی جشن میگیرند.
این نسلکشی بیسابقه مطابق با روز 13 فروردین بوده است. این نحسی 13 که برخی از آن اسم می برند مرتبط با پوریم و این نسل کشی است.
ایرانیان از همان زمان, سیزدهم فروردین را به عنوان نماد مبارزه و اعتراض به جنایت برخی یهودیان آن زمان که آنها را سراسیمه از خانه و کاشانهاشان فراری داده بودند, برگزیده و سر به کوه و صحرا میگذارند.
لطفاً اگر اشکالی هست، اعلام بفرمایید.
در ضمن لینک هایی داده اید کار نمی کنند.