کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبکه منتظران و راهبردهای انتظار
۲۰:۲۶, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام
خدا رو شکر میکنم که تواین سایت باب صحبت منطقی بازه و دوستانی با ظرفیت دور هم جمع شدن که اگه در دیدگاهها اختلاف نظر دارند ولی در اصول همگرا هستند .
من فکر میکنم وقتی در این فضا هستیم یعنی قدمهای اولیه رو برداشتیم و این جای شکر داره
باید در نظر داشت که سیستم های شیطانی مانند فراماسونری و مانند اون از خیلی وقت پیش شروع به فعالیت کردند و انسانهای زیادی روی شکل دهی اونها وقت گذاشتن . این جریان از پیدایش اسلام هم قدیمی تره ، پس پیچیدگی و مرموز بودن اونها طبیعیه
با این وجود ما به برکت دینمون و تعالیم کاملش خیلی عقب نیستیم چون اگه بودیم بزرگان دین رسیدگی به این امورات رو جزو اولویت ها قرار می دادند . تعالیم دینمون به گونه ایه که خیلی از این جریانات رو بدون اینکه ازشون اطلاعی داشته باشیم بی اثر میکنه .
اما در حوزه مهدویت یه کم بحث ها تخصصی تر میشه که البته فکر میکنم هر کسی که تو این حوزه وارد میشه مراحل اولیه رو پشت سر گذاشته
سوال اینه که هدف ما از این پیگیری ها چیه ؟
اگه صرف کسب اطلاعات جدیده که به مرور زمان وقتی در هر محیطی قرار میگیریم به علت همسویی دانش مربوطه کامل میشه و نیاز به تمرکز خاص رو این موضوع نیست
هدف خود من اینه که میخوام درک کنم اگه فردا جنگ آخرالزمان واقع بشه من چه نقشی میتونم ایفا کنم وبه قول معروف کجای کارم
پیشنهادم اینه که بیاییم روی قابلیتهای جسمی و فیزیکی خودمون هم تمرکز کنیم و یه بخشی رو برای آموزش ارتقاء قابلیت های فردی و شاید هم نظامی ( البته اون بخشی که نافع باشه) ایجاد کنیم . مثل آموزش جهت یابی ، کنترل و مدیریت بحران ،آمادگی جسمانی ،‌کمک های اولیه ، به اشتراک گذاشتن تجربیات استفاده از ابزار و تجهیزات و ......
من فکر می کنم اگه منتظر حقیقی هستیم باید هم معنوی و هم فیزیکی آماده باشیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شبکه منتظران ظهور و استراتژی مبارزه - faraz_223 - ۱۲/فروردین/۹۰ ۲۰:۲۶

پرش در بین بخشها:

بالا