|
دعوت به همکاری برای تبلیغ دین
|
|
۰:۴۴, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت همه ی بچه های گل فروم بیداری اندیشه.این اولین پستیه که دارم میدم و از طرفی ناراحتم که چرا اینقدر دیر با این فروم آشنا شدم.یه کم اول در مورد خودم میگم و بعد هم طرح بحث: من با وجود اینکه دانشجوی مهندسی نفت هستم،حدود یک سالی هست که به صورت جدی و تخصصی در زمینه های پژوهش دین و تبلیغ و سیاسی وارد شدم و خدا رو شکر،نتایج خوبی هم داشته. حالا طرح بحث: در اینجا میخوام بحثی رو مطرح کنم که خودم از حدود 6 ماه پیش(به تنهایی و کاملا مستقل)،شروع به انجامش کردم و نتایج قابل قبولی هم تا الان گرفتم.همونطوری که از عنوان تاپیک معلومه،بحث تبلیغ دین هست....اما در بین غیر مسلون ها.در حدود 6 ماه پیش با ورود به یک سری از سایت های غیر فارسی و عمدتا انگلیسی زبان(که هیچ ربطی هم به دین نداشتن و عمدتا برای زبان آموزی بودن)،با افراد آشنا میشدم و بعد از آشنایی اولیه،آروم آروم بحث رو به سمت دین و آخرالزمان و اینجور چیزا میکشوندم و نهایتا وارد مرحله ی اساسی کار میشدم.(البته با شگردهای خاص!!!).خدا رو شکر نتایج خوبی هم داشت.مثلا یادمه با یک خانم آمریکایی بحثم رو کشوندم به امام زمان(12th Imam) و اون به معنای واقعی کلمه جذب شخصیت امام زمان شده بود به طوری که خودش درخواست کرد که بحثمون ادامه پیدا کنه.همینطور با برادران و خواهران اهل سنت به خصوص از عربستان هم گفت و گو کردم که در مورد موضوعاتی مثل وحدت و تبلیغات علیه شیعه با اون ها صحبت کردم و هیچ وقت یادم نمیره که یکی از اونا به من گفت:ذهنیتم رو به کلی در مورد تشیع عوض کردی.... .حالا درخواست همکاری من اینجا این هست که از همه ی بچه های گل فروم که در توانشون هست،دعوت کنم که در صورت توانایی اعلام آمادگی کنند(که رسالت امروز ما،همین فعالیت هاست) و در صورتی که استقبال خوبس بشه از این پیشنهاد من ،ادامه ی کارهایی که لازمه انجام بدیم،خواهم گفت و سایت اصلی که از اون باید شروع کنیم رو معرفی خواهم کرد.(که از همه جای دنیا میتونی آدم پیدا کنی!!!)امیدوارم یتونیم این حرکت رو شروع کنیم و این حرکت رو به یه جنبش تبدیل کنیم و چه بسا روزی توی فروم تاپیک مخصوص این کار رو هم راه بیندازیم.(شاید خیلی دارم آرمانی فکر میکنم.نه؟)امیدوارم عزیزانی که توانش رو دارند،اقدام کنند و همینجا اعلام کنند.برای سوالات بیشتر هم میتونید به من ایمیل بدیدو کسانی هم که خیلی خیلی جدی تمایل به این کار دارند،حتما به من ایمیل بدن.(اگه خیلی پایه هستن) E-mail: amirfarshid72@yahoo.com شرایط لازم: تسلط(آشنایی در حد قابل قبول)با یک زبان خارجی و ترجیحا انگلیسی صبر و حوصله زیاد و از کوره در نرفتن اطلاعات در حد مورد نیاز در مورد مسایل دینی و قرآن و مباحث آخرالزمانی در صورت تمایل حتما اینجا اعلام کنید تا در صورت استقبال،اطلاعات بعدی رو هم بدم. ممنون. یا علی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
دعوت به همکاری برای تبلیغ دین - al-shia - ۱۰/شهریور/۹۱ ۰:۴۴
RE: دعوت به همکاری برای تبلیغ دین - al-shia - ۱۰/شهریور/۹۱, ۱۴:۱۴
RE: دعوت به همکاری برای تبلیغ دین - taban - ۱۰/شهریور/۹۱, ۱۴:۳۸