|
ایده برای راه اندازی پایگاه قوی تبلیغ تشیع و اسلام
|
|
۱۸:۳۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان گرامی.پیشنهادی رو که میخوام اینجا مطرح کنم،مدت ها هستش که در ذهنم هست و بار ها هم مطرحش کردم در جاهای مختلف اما متاسفانه پاسخی نشنیدم.قطعا این پیشنهاد و ایده در ذهن بسیاری از شما دوستان هم هست اما چه خوبه که اون رو عملی کنیم و فقط شعار ندیم.این رو هم باور کنیم که هر کدوممون توانایی هایی داریم و میتونیم کمک کنیم. مدت هاست در ذهن بنده بوده تا یک پایگاه قوی ایجاد کنیم برای تبلیغ تشیع و اسلام که مخاطب های اون جهانی باشن و با استفاده ار امکانات و گزینه های مختلف،تشیع رو به مردم مناطق مختلف دنیا معرفی کنیم.لطفا بعضی از دوستان نگن که حتما باید اطلاعات جامع از دین داشته باشیم تا بتونیم به این کار دست بزنیم که خود این دقیقا یکی از دام های شیطان هست برای دلسرد کردن.در این کار میتونیم از نوشتن مقاله و توزیع و ترجمه ی مقالات و کتب گرفته تا ساخت کلیپ و طراحی پوستر و ترجمه سخنرانی ها و ... استفاده کنیم.فعلا میخوام ببینم که این پیشنهادم چه قدر با اقبال بچه های بیداری اندیشه رو به رو میشه.کار هم کاملا فی سبیل الله هستش و اجر معنوی اون هم قابل محاسبه نیست.امیدوارم که نا امید نشم.شاید بتونیم با این کار دل اهل بیت رو شاد کنیم و خدا رو از خودمون راضی کنیم. باز هم تاکید میکنم که هر کس با هر توانایی میتونه کمک کنه.مثلا آشنایی با زبان خاضی یا آشنایی با نرم افزار های طراحی و ساخت کلیپ،توانایی تدوین و جمع آوری کتب و مقالات،نوشتن مقالات،بحث به صورت آنلاین با مخاطبان و ... .لطفا دوستان با نهایت توانی که دارن شرکت کنن و ایده بدن تا ببینیم چه کار میتونیم بکنیم. منتظر نظراتتون هستم. ممنون. یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
دوستان خواهشا سعی کنید یک مقدار هم که شده قضیه را جدی بگیرید و انقدر ساده از مسئله رد نشید . حدیث داریم که فرج ما در فرج مولایمان امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و زمینه سازی فرج در حد دعا برای فرج هست . به نظر من شیعه کارمند خداست و ما وظیفه داریم این کار مهم به انجام برسونیم . چند وقت پیش هم حضرت آقا دستور دادند که جوانان در فضای سایبر فعایت داشته باشند . برای من که حجت تمام است
تا اینجا هر کدام از دوستان نظراتی دادند . از بین نظرات داده شده دوستان روی کدوم مطلب توافق دارند ؟ اگر روی صحبت های بنده دقت کرده باشید تمرکز روی شبکه های اجتماعی سایبری فرضا فیسبوک . . . و اگر یک جمع 10 نفره داشته باشیم می تونیم چند پایگاه را به این صورت اداره کنیم که فرضا : بنده و مجید املشی پایگاه قرآن به همه زبان های فیسبوک هفته ای 3 روز 3تا 1 ربع ( فرضا شنبه دوشنبه چهارشنبه بنده یک ریع و یکشنبه سه شنبه پنج شنبه مجید املشی یک ربع ) وقت صرف کپی پیست قرآن به زبان مورد نظر می کنیم . گروه دوم وظیفه نهج البلاغه گروه سوم صحیفه سجادیه گروه چهارم مفاتیح گروه پنجم معرفی مشاهیر شیعه ترجیحا معاصر گروه ششم فعالیت خبری ( می تونن از خبرگذاری های رسمی اسلام و شیعه برای کپی پیست استفاده کنند ) این یعنی صدای حق در فضای سایبر طنین انداز می شود . باور کنید نشر این مطالب در شبکه های اجتماعی لرزه ای است بر اندام دشمنان دوستان با یک روز درمیان 1 ربع فعالیت اعلام امادگی می کنید ؟ |
|||
|
۲:۵۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۲ ۳:۰۲ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
«بسم الله الرحمن الرحیم»
اهل بیت (علیهم السلام) یاران حضرت مهدی (علیه السلام) را این گونه توصیف می کنند:
امام علی (علیه السلام) می فرمایند:
« کلّهم لیوثٌ قد خرجوا من غاباتهم لو أنبهم همبوا بإزالة الجبال لأزالوها من مواضعها»؛(1)«همه شیرانی اند که از بیش ها خارج شده اند و اگر اراده کنند، کوه ها را از جا بر می کنند.»
امام سجاد (علیه السلام) می فرمایند:
«جُعلت قلوبهم کزّبر الحدید»؛(2) «دل هایشان چون پاره های آهن شده است.»
امام باقر(علیه السلام) می فرمایند: «إنّ الرّجل منهم یعطی قوة أربعین رجلاً و إنّ قلبه لأشدّ من زبر الحدید و لو مرّوا بجبال الحدید لقطّعوها»؛(3) «به هر کدامشان نیروی چهل مرد داده شده است. اگر به کوه های آهن روی آورند، آن ها را قطعه قطعه می کنند.» 1.کامل سلیمان، یوم الخلاص، ج 1، ص 414. 2.علامه مجلسی، بحارالانوار، ج 52، ص 316. 3.همان. ------------------------------------------------------------------------------سلام علیکم دوستان عزیز؛ فقط همینو بگم که این ها توصیفاتی هستند که در وصف یاران حضرت مهدی (علیه السلام) بیان شده اند، حالا ببینید چقدر به این توصیفات نزدیکید؟ ان شاء الله بعد از خرداد ماه در حد توانم در رابطه با تبلیغ تشیع با شما همراه خواهم شد و اگر خدا بخواد یک انجمن انگلیسی زبان شیعی هم در این رابطه راه اندازی خواهیم نمود. بهشت را به بها دهند نه به بهانه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایده برای تبلیغ های امام زمانی | MEEA499 | 7 | 4,214 |