|
زلزله ژاپن و ارتباط احتمالی آن با پروژه پایان دنیا!
|
|
۲۰:۲۸, ۱۴/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۰ ۲۱:۴۰ توسط roohi_issa.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۴/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۱)bamzi64 نوشته است: اما دوستمون roohi_issa اول میاد میگه من نمیخوام چیزی رو رد کنم و فقط نقد میکنم بعد از کلمه ابدا استفاده میکنه اونم با استدلالات بی پایه و اساس.سلام بامزي عزيز (منو ياد عسل هاي خوشمزه مي اندازد) من زمين شناسي بلدم. در دبيرستان تدريس هم كرده ام. ليسانس زيست شناسي از بهترين دانشكده زيست شناسي كشور دارم. تا كسي اصول فيزيك و شيمي را نداند نمي تواند زيست شناسي رو بخواند. چندين سال هم آماتوري الكترونيك كار كرده ام. اصول فيزيك الكتريسيته را به كمك مطالعاتم هم شايد از دانشجويان فيزيك بيشتر مي دانم. از معده شريف هم نگفتم. در دانشگاه (مخصوصا اگر معتبر هم باشد) اونقدر مطالب علمي مطرح مي شود و دانشجويان و اساتيد به سر هم با احترام مي پرند كه دوستي هاشون در عين حال پابرجا مي مونه. يك مطلب علمي همراه نظريات حاشيه اي مطرح شده. آن نظريه علمي كه مطرح شده انتقال انرژي با توان بالا (در حد توان رعد و برق) به لايه يونوسفر است و اين موج الكترومغناطيسي تبديل به انرژي صوتي با فركانس 1 تا 20 هرتز مي شود. فركانس هرچه كم باشد انرژي كمتري دارد. امواج كمتر از 2000 هرتز حتي نمي تواند پرده صماخ گوش را بلرزاند . انگار اينكه كل رعد و برق با آن توان سوزاننده تبديل به توان باطري ساعت مي شود و بجاي اينكه عقربه ساعت را بچرخاند صفحات تكتونيكي زمين را مي چرخاند! تازه يك رعد و برق با هر بزرگي ، خودش به تنهايي نمي تواند پوسته زمين را تكان دهد. انرژي كه براي حركت صفحات تكتونيكي لازم است در حد ميلياردها رعد و برق است. (اونم در حد دو سه ريشتر) اوون مطالب كاملا خنده آور است. در مجامع علمي مباحث بسياربسيار پخته ، با آنكه در تطابق كامل با اصول پيشرفته فيزيك گفته مي شود ، به همين راحتي تاييد نمي شود چه برسد به حرفهاي خنده آور. مثلا : طبق فرمول انرژي E=mc2 ماده مي تواند به انرژي تبديل شود. انرژي موج دارد و با سرعت نور حركت ميكند . موج از سيم عبور مي كند. پس مي شود دستگاهي ساخت كه انسان به موج تبديل شود و از سيم عبور كند و در مقصد بعد از طي مسير با سرعت نور دوباره به انسان تبديل شود. (ببينيد كاملا علمي تر و پخته تر از مطلب يونوسفر است ولي تاييد نمي شود) آن چيزي كه نمي خواهم رد بكنم پروژه بودن پايان دنياست. حتي مطالب آخري را هم خوانده باشيد دلايل خودم را گفته ام كه : حدس مي زنم اين باشد. (چون سندي علمي برايش نيافته ام) ولي آنجا كه مطالب خنده اور است آن را رد مي كنم و مي گويم ابدا امكان ندارد. موفق باشيد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نشانههای پایان دنیا | vahrakan | 2 | 1,524 |
۲۸/دی/۹۴ ۱۱:۱۰ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| آیا فراماسونری جهانی در جنگ احتمالی سوریه نمادگرایی می کند؟؟ | اولولالباب | 6 | 4,677 |
۸/شهریور/۹۲ ۱۶:۴۸ آخرین ارسال: mosafer |
|
| آیا زلزله بوشهر با پروژه هارپ ارتباطی دارد؟؟ | عدالت | 18 | 16,267 |
۲۵/خرداد/۹۲ ۷:۴۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| روایت نیوتن از آخرالزمان؛ 2060 پایان دنیا | mohammad reza | 30 | 18,651 |
۲۲/اسفند/۹۱ ۱۸:۱۸ آخرین ارسال: سجاد313 |
|
| 21 دسامبر 2012 - نگاهی به برخی تحولات احتمالی آتی | vavp | 4 | 4,657 |
۲۲/دی/۹۱ ۱:۴۴ آخرین ارسال: vavp |
|