|
تمسخر روضه ی امام حسین(علیه السلام) در شبکه آموزش
|
|
۱۹:۴۷, ۴/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۱ ۱۹:۵۰ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هرکسی که تعزیه دیده این کلیپم ببینه
![]() ![]() ![]() نگاه کنید بی معرفتا آخه این چه کاریه ؟؟!!! این سبک تعزیه خوانی برای امام حسین (علیه السلام) است. قدمت چند صد ساله داره و باید به این سبک عزاداری احترام بگذاریم گذشتگان که الان همشون زیر خاکن با رفتن به مجالس تعزیه برای اهل بیت و به خصوص امام حسین (علیه السلام) اقامه عزا میکردند. امشب شب عاشوراست ... و من اصلا حال خوشی ندارم که بیشتر بتونم در این مورد که این طور کارها داره باب میشه توضیح بدم ، بمونه سر فرصت ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۸, ۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۹۱ ۲۱:۵۱)Amirsaeed نوشته است: آخه دوست من شما حرف منطقی بزن ، ما قبول میکنیم !!! به خدا منم نمیخوام کسی به دینم توهین کند اما بالاتر از اون تهمتی است که داخل این تاپیک به یک شبکه و یک فرد معلوم الحال زده شده و اثبات هم نشده !!! این لحن خوندن ایشون توی شبکه آموزش صرفا مربوط به تعزیه نیست ، شما آهنگ شکایت هجران محمد اصفهانی ( هیچ ربطی به امام حسین ندارد ) رو گوش بده ، ریتم آهنگ تقریبا همینی است که این آقا تو شبکه آموزش خونده . تو موسیقی سنتی هم این سبک خیلی به کار میره ، انواع آثاری که هیچ ربطی به امام حسین ندارند . تعزیه خوان ها هم اکثرا مبدع نیستند ، مقلد اند . میان و سبک های موفق بقیه رو برای کار خودشون انتخاب میکنند . پس این سبک خوندن به نام تعزیه سند نخورده ... ولی این تاپیک علنا داره به این بابایی که تو شبکه آموزش خونده تهمتی رو میزند که هیچ سند محکمه پسندی برای اثباتش نیست . خدا رو خوش میاد اینطوری تهمت زدن ؟؟؟؟؟؟ ... جاتون بودم توبه میکردم !!! متاسفانه یکی از مشکلات بزرگ این تالار است که تقریبا در هر بخشش چندتا تاپیک اینطوری پیدا میکنی که میان و بدون هیچ سند و مدرک محکمی به بقیه تهمت میزنند ... من تا حالا تالاری که به این اندازه گناه تهمت داخلش رواج داشته باشه رو ندیده بودم !!! صحیحش این بود که شما این فیلم رو میگذاشتی و بدون قضاوت کردن . از بچه ها نظر خواهی میکردی که آیا این توهین به تعزیه هست یا نه !!! اما این قضاوت یک طرفه شما مصداق واقعی تهمت است !!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا امام هادی علیه السلام را انتخاب کردند؟!!! | mohebALI | 10 | 7,893 |