|
حرفهای خلاف اسلام در جامعه ی دینی توسط عده ای سایکولوژیست
|
|
۱۶:۰۸, ۲۰/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۱ ۱۶:۰۹ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۱ ۱۵:۲۹)Havbb 110 نوشته است: اتفاقا به نظر بنده سن بلوغ هرچی جلوتر میریم از هر لحاظ داره میاد پایین. بلوغ جنسی که به دلیل دسترسی آسان به تصاویر مستهجن + اطلاعات بالا در زمینه ی مسائل جنسی در سنین پایین صورت میگیره (حدود دوازده یا یازده سالگی) ، در مورد بلوغ فکری هم کافیه شما مقایسه کنید بین نسل پدرتون و نسل خودتون. مثلا متولدین دهه ی 40 زمانی که دیپلم میگرفتند از نظر سطح اطلاعات و بلوغ فکری و ذهنی خیلی کمتر و پایین تر از یه بچه ی پنجم ابتدایی الان هست! بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :اصلا استدلال شما برای بالا رفتن بلوغ فکری و عقلی اشتباهه !!! از لحاظ اطلاعات حق با شماست . اما میشه بگید با چه معیاری دارید میگید که سطح عقلی و فکری افراد دهه ی 40 کمتر و پائین تر از یه بچه پنجم ابتدایی الان هست !!!؟؟؟ دوست عزیز : بلوغ فکری و عقلی این نیست که مثلا از تکنولوژی چه طور استفاده کنیم ؛ بلوغ فکری و عقلی اینه که توانایی استدلال و پردازش امور رو داشته باشیم . یعنی من نوعی که ازدواج کردم ، به جای اینکه از مادرم تبعیت کنم ، خودم حرفش رو تجزیه و تحلیل کنم و بهترین عمل رو انجام بدم . نه اینکه مثل یه بچه ی پنجم ابتدایی خون به دل زن بدبختم کنم . بلوغ فکری اینه که وقتی شوهر طرف توی بحران مالی قرار میگیره ، همش سرکوفت نزنه که من خونه ی بابام راحتتر از اینجا بود . این رفتارها رو کودکانی انجام میدن که اصلا از وضعیت مالی و موقعیت والدین خبری ندارن و اصلا چیزی نمی فهمن . نه از یه خانم 30 ساله که به شوهر بدبختش به خاطرات مشکلات مالی سرکوفت میزنه !!! بلوغ فکری و عقلی اینه که فرد هنگام ازدواج به فکر خودنمایی و چشم و هم چشمی نباشه . بلوغ فکری و عقلی اینه که فرد ازدواج رو جایی برای عقده گشایی های قبل از ازدواج ندونه . بلوغ فکری و عقلی اینه که فرد بخاطر تخلیه جنسی خودش ، به ناموس مردم نگاه و دست درازی نکنه . نه اینکه با گوشی از ناموس مردم (ولو بدحجاب) عکس بگیره و خودش رو ارضا کنه !!! و ده ها موارد دیگه . . . بلوغ فکری و عقلی ایناست . نه اینکه بگیم انواع فیلم مستهجن و اطلاعات جنسی وجود داره و بچه ها زودتر به بلوغ جنسی میرسن . به نظرم بچه های امروزی از هیچ نظری به بلوغ نمی رسن . فقط اطلاعات شون بیشتر میشه . در مورد بلوغ جنسی هم همینطوره . بچه ها با دیدن فیلم های مستهجن ، بلوغ شون جلو نمی افته ؛ بلکه با دیدن این نوع فیلم ها و کنجکاوی ، خود به دنبال تجربه می افتن و به جای اینکه به وقتش وارد این مسائل بشن ، زودتر وارد میشن و مشکلات دیگه رو بوجود میارن . در حالی که بدن هنوز آمادگی بلوغ جنسی رو نداره . صحبت از علم نکنین که دیگه از هر چی علم ژنتیک و بهداشت و پزشکیه حالم بهم میخوره . . . چون لااقل توی همین تالار اینقدر مقالات نقض علم خوندم که دیگه به هیچ چیزی که از غرب ارائه میشه ، اطمینان ندارم . دوست عزیز : حقیقت رو باید پذیرفت ؛ خدائیش کلیپ رو با دقت نگاه کردین ؟ مسلما نه که دارین اینطوری موضع میگیرین . این خانم غالب حرفاش این بود که واقعا جوونای امروزی حتی 40 سالگی هم برای ازدواج شون زوده و حقیر هم با این گفته قبول دارم . حقیر دارم اطرافم رو می بینم که جوونا به خاطر چه چیزایی ازدواج میکنن . اگه اینجا یه چندتاش رو بگم ، مسلما خنده تون میگیره . دوست عزیزم : حقیر با شما موافقم . شما درست میگی . مثلا همین قضیه تک فرزندی و بی فرزندی . یه مشت مزخرفات رو داره ترویج میده و حقیر هم از دوستان یکی رو میشناسم که حدود 18 ساله ازدواج کرده و بجای بچه توی خونه سگ نگه میداره . مطمئن هم باشین با ترویج این مزخرفات به زودی آمار این افراد بالاتر هم میره . بنده هم مثل شما به خاطر حذف خاله ، عمه ، دایی و عمو گله دارم . چرا خانواده های امروزی باید این افراد رو از نوه هاشون بگیرن . چرا خانواده های امروزی تک فرزندی رو در پیش گرفتن ؟ به خاطر اینکه افراد راحت طلب شدن و بخدا باز بر میگردیم به اینکه به بلوغ فکری و عقلی نرسیدن افراد . والله قسم منظورم این نیست که پسرها و دخترها 40 سالگی ازدواج کنن . منظورم اینه که مطالعات بیشتر بشه ، تحقیقات بیشتر بشه . شعور بالاتر بره . بلوغ چهارگانه ای که این خانم میگه و البته از همه مهم تر ، بلوغ عقلی و فکری میتونه 20 سالگی هم اتفاق بیفته . اما باز هم خانواده ها نقش دارن برای تربیت بهتر فرزندان . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |