کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تایپک جامع دفاع مقدس (ویژه دلیرمردان وشیرزنان کرمانشاهی)
۱۳:۵۶, ۲۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #102
آواتار
شهید خسروپاینده مهر
[تصویر: 53.jpg]
نام: خسرو
نام خانوادگی: پاینده مهر (پادیده)
نام پدر: جعفر
تاریخ تولد: 15/09/1340
محل تولد: کرمانشاه
میزان تحصیلات: سوم راهنمایی
شغل: پاسدار
مسئولیت در جبهه: رزمنده
محل شهادت: میمک
کیفیت شهادت: اصابت ترکش به سر و سینه و پا
تاریخ شهادت: 01/05/67
یگان اعزامی: سپاه
محل دفن: باغ فردوس
متأهل
تعداد فرزند: 3

زندگی نامه
شهید در تاریخ 1/11/1340 در شهرستان کرمانشاه بدنیا آمد، شهید توانست دوران ابتدایی و راهنمایی را با موفقیت بگذراند و بارها بعنوان شاگرد ممتاز عکس وی را در روزنامه چاپ کردند، دوران دبیرستان بود که درس را رها و به سپاه آمد و سپس در جنگ فعالانه شرکت نمود اما از تحصیل غافل نماند و حتی موفق شد در دورۀ فرماندهی و ستاد مشغول ادامه تحصیل شود که معادل فوق لیسانس است از دوران کودکی به مسجد و نماز جماعت علاقه داشت و شرکت می کرد همین امر در
شکل گیری شخصیت شهید نقش بسیار مهمی را ایفا نمود. در 18 سالگی ازدواج نمود که ثمرۀ این ازدواج سه فرزند دختر می باشد وی با مادر، همسر و فرزندانش بسیار مهربان بود. فرد بسیار خوش فکری بود اطلاعات وسیع اقتصادی و سیاسی داشت. بیشتر اهل عمل بود و همیشه سعی می کرد سنگین ترین و سخت ترین کارها را بعهده بگیرد. گاهی در مسئولیت بالا انجام وظیفه می کرد، سپس کارهای بسیار
پایین تر را می پذیرفت. ملاک ایشان در مسئولیت پذیری ها خدمت و خودسازی بود. در هر جمعی بود محور بود، علاقمندان بسیاری داشت در عملیات های بسیاری شرکت داشت بارها مجروح شد و در بیمارستان بستری شد اما همیشه علاقمند به حضور در خط مقدم بود و می گفت تا آدم به خط مقدم نیاید لذت نمی برد و جبهه یعنی خط مقدم سرانجام چند روز بعد از پذیرش قطعنامه 598 از سوی ایران جهت دفاع از اسلام و مسلمین به منطقه عملیاتی میمک و پس از مقاومتی شجاعانه در برابر بعثون در تاریخ 1/5/67 بوسیله تیر مستقیم تانک به شهادت رسید.
دخترم، پدرت خود را شکست خورده می بیند، خود را پست تر از رتبه شیعه بودن می نگارد، عزت و شرفم درگرو پیروزی این جنگ بود، افتخار ملتم در گرو پیروزی در این جنگ بود، آنها را از دست دادم، مرگم را آرزو می کنم که بیش از این طاقت نگریستن به این ذلت را ندارم اگر قبول شکست یک واقعیت است اما برای کسی که مباهات به شهادت می کند اسارت و شکست برایش مفهومی نخواهد داشت.
دلبندم: قسم یاد می کنم به جان تو که یک لحظه بر روی قاتل یاران نخواهم نگریست، به جانت قسم یاد می کنم که هر لحظه فرصت را غنیمت بشمارم به قلب سپاه دشمن خواهم زد و آنقدر پیش خواهم رفت که یا بر او غلبه کنم و یا بدست او به شهادت برسم. من و ننگ تسلیم هرگز، می دانم امام را که این را بیشتر دوست دارد، دخترم من با امام بیعت کرده ام تا خون در رگانم جاریست در رکابش با خصم برزمم و اگر بیعت را شکستم ننگ و نفرین بر من، حال بر هر زمان دیگر برای ادامه مبارزه آماده ترم.
سلام بر اهل ایمان، آنانی که در پشت سر امامشان به ایثار جان و مال خود و فرزندان خود پرداخته و می پردازند، سلام بر بازماندگان شهدا، آنانی که زینب وار در پی احقاق کلمه حق که همانا لاالله الالله است پیوسته در مبارزه اند. اگر چه معتقدم که نصیحت ها، سفارشها، الگوها، درسها، همه و همه در وجود مبارک حضرت امام جمع است و من ضرورتی در این نمی بینم که سفارش و یا وصیتی در این جا بکنم.
اما لازم می دانم سفارش امام را گوشزد کنم که برادرها، خواهران، مسئولین عزیز و نور چشم اختلاف آفت انقلاب و پیروزی اسلام است، از خدا بترسیم و خلاف مصالح اسلام حرکتی انجام ندهیم. معتقدم که باید با دید وسیعی به انقلاب در رابطه با جهان، مظلومین جهان، اسلام فکر کرد. وجود مشغله های فراوان کاری و درگیریهای فکری شاید که غفلت آور باشد. باید که به امام فکر کرد و نگاهمان به او دوخته شود. امروز در برخورد با سخنان امام، افکار امام و حرکت امام باید مقلدی نگیرید نه تحلیلی، آنانی که با امام تحلیلی برخورد دارند به حق دارای انحرافاتی هستند البته مسئله اجتهاد و ... با این مطلب منافاتی ندارد بلکه مسئله، مسئله ولایت فقیه است که ولایت رسول ا... است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، m.hossein
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: تایپک جامع دفاع مقدس (ویژه دلیرمردان وشیرزنان کرمانشاهی) - شهیدطیبه واعظی - ۲۸/شهریور/۹۱ ۱۳:۵۶

[-]