|
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
|
|
۰:۲۹, ۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام و علی و همه دوستانی که این متن را می خوانید: تا حالا شده وقتی همه خواب هستند، بخواهی با یک صفحه کلید خراب و پر سر و صدا تایپ کنی خب من الان توی او شرایط هستم mohamad نوشته است:نائب الزیاره باشید که اوضاع دلم خیلی بی ریخت و ظایع شده. (۸/مهر/۹۱ ۲۲:۰۶)علی 110 نوشته است: نفهم آدم وقتی اوضاع دلش خیلی بی ریخت و ظایع شده میره پابوس امام رضا!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میره پابوس طبیب دلهای بی ریخت و ذایِء می دونی چیه علی من هر وقت کمی از پله های نردبان بالا می رم، یهویی یک آزمایش خیلی ساده خدا می ذاره جلو پام و من از اون بالا پرت می شم تنها امید و خوشحالیم توی این قضیه اینه که خدا توبه کنندگان را دوست داره پا می شم، خودم را می تکانم. ولی تا کمی جمع و جور بشم و اوضاعم برگرده به حالت اول چند روزی طول می کشه هیچ وقت نمی تونم خیلی بالا برم در ضمن این بالا رفتن ها نیز به واسطه مناسبت های مخصوص ائمه و قرائت قرآن و زیارت ها است. وگرنه دست خالی که اصلا حتی یک پله هم نمی شه بالا رفت خیلی خسته ام از این افتادن ها |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,155 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,228 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,192 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,889 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,508 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,351 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,972 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|