۱/دی/۸۹, ۱:۳۷
امام علی (علیه السلام) برای مومن، چهل خصوصیت بیان کرده است:
شاید با یک نگاه، خیلی ساده از کنار آن خصوصیات بگذریم. ولی اگر هر کدام را با خصایص واقعی خود مقایسه کنیم، خواهیم دانست که آیا ما از نظر امام علی (علیه السلام)، مومن هستیم یا خیر؟
من صفحه ای را آماده کردم که شما می توانید در آنجا گزینه ها را انتخاب و نمره خود را مشاهده کنید.
این ابزاری برای شناخت بهتر خودمان می باشد. که می توانیم به خودمان از 0 تا 20 نمره دهیم.
توکل در امور - سرعت در خیر - پایداری در حوادث - تعطیل در انتقام - امداد بر مظلوم - خوشرویی با عیال - ملایمت با جهال - تأمل در جواب - اکرام مهمان - شفقت با مردم - وفا در عهد - دادرسی در قضا - نظافت در پوشش - کناره جویی از بخیل - مخالفت با نفس - سعی در اخلاص - مصاحبت با نیکان - دلجویی از غریبان - قصور در شهوت - جوانمردی با مغلوب - دوری از کبر - راستی در گفتار - تقدم بر سلام - نوازش بر ایتام - احترام به والدین - اجتناب از غیبت - نصرت در جهاد - اصرار در طاعت - شکر بر نعمت - عفو با قدرت - عیادت مریض - ایثار بر مسکین - خدمت به خلق - ادب در کلام - عطا در مقام - اندازه در معاش - تفکر در امور - پرهیز از خشم - استقامت در کار - صبر بر مصائب .
شاید با یک نگاه، خیلی ساده از کنار آن خصوصیات بگذریم. ولی اگر هر کدام را با خصایص واقعی خود مقایسه کنیم، خواهیم دانست که آیا ما از نظر امام علی (علیه السلام)، مومن هستیم یا خیر؟
من صفحه ای را آماده کردم که شما می توانید در آنجا گزینه ها را انتخاب و نمره خود را مشاهده کنید.
این ابزاری برای شناخت بهتر خودمان می باشد. که می توانیم به خودمان از 0 تا 20 نمره دهیم.
یا علی مدد
بی حد و بی عدد
بی حد و بی عدد