کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا به لیلا حاتمی نشان شوالیه داده شد ؟
۱۹:۳۶, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
1-در رابطه با شماره یک حرف شما: این عقیده ی شما و دوستانی دیگر هست ولی افرادی هستن که کار خانم حاتمی رو بالاتر و بهتر از رضازاده بدونن..... عقیده ی هر دو گروه در عین متفاوت بودن محترمه
اما ببینین همینطوری یه حرفی رو به یه بازیگر نسبت دادن از دید من درست نیست..... حالا چون ایشون این نشان رو برده حتما در راستای اهداف اونها کاری کرده؟ یک درصد هم احتمال بدیم که شاید این حرف درست نباشه....(قبلا هم گفتم دلیل نمیشه چون افرادی که قبلا در این جایزه رو بردن از نگاه شما افراد بدی بودن بیایم بگیم که حتما کار خانم حاتمی هم غلط بوده که برده)
لباس هم که دلیل نمیشه..... حالا هر لباسی پوشیده باشه..... مگه اسلام به لباس پوشیدنه؟
متاسفانه این تفکر پوشش هم در جامعه باید درست بشه...جای این بحث اینجا نیست

2-قبول کردیم که نقش خانم شهاب حسینی کلیدی تر بود ولی این هم دلیل بر دادن نشان شوالیه به ایشون نیست......
من هم همه چیز رو اتفاقی نمیدونم....... خانم حاتمی این جایزه رو برده چون شایستگی بردنش رو داشته و کشف این شایستگی هم با افراد اهدا کننده بوده نه من..

3-اون فیلم جایزه برد؟؟ اگه نبرده خب ممکنه فیلمهای دیگری که اون سال تو اسکار بودن قویتر از اون فیلم بوده باشن....
لازم نیست همیشه با بدبینی به همه چیز نگاه کنیم...
الان که وقت ندارم و مشغول درس و دیدن یه سریال دیگم.... ولی اون فیلم رو هم میبینم......
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: چرا به لیلا حاتمی نشان شوالیه داده شد ؟ - Reza71 - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۹:۳۶

[-]