کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
۲۱:۲۱, ۲۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۲۱:۲۶ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۷/مهر/۹۱ ۲۱:۱۳)minoo نوشته است:  من هم یک سوال دارم:
چرا شما وقتی اسم زن میاد اول سراغ پرستش خدا از دید زن نمی رید ، در واقع منظورم اینه که یه راست می رید سر مسائل جنسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (حجاب یا پوشش جسم، بچه یا بودن ، شوهر داری یا کلفت بودن و ... )
بع از هزار سال هنوز وقتی مردها می رن خواستگاری(البته از نوع سنتی) می گن وقتی میامن خونه باید چاییم حاضر باشه!!!!!!!!!Huh(مسخره نیست)
زن با این جسم که چند برابر مرد هم ازش کار می کشه فقط چایی و ... !!!!!!!!!!!!!!!Huh
زن چرا نباید برای یک بار هم که شده بعد از این چند هزار سال از زندگیش در برابر خدا برای حقی که خدا به گردنش داره جواب پس نده!!!!!!!!!!!!!!!!
پس خدا توی زندگی ما زن ها کجاست!!!!!!!!!!!
من از وقتی دنبال خدا رفتم احساس کردم وجود دارم ، می تونم نفس بکشم !!!!!!!!!!

(حالا هنوز ما زن ها داریم سر مسائل پیش پا افتاده بحث می کنیم)
(فقط عمرمون رو تباه می کنیم و بس)
اتفاقا دقیقا رفتیم سراغ پرستش خدا.
سراغ بندگی کردن.
شوهرداری یا کلفت بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
متوجه نمیشم.
رسول الله میفرمایند:
جهاد زن نیکو همسر داری کردن است.
اونوقت شما میگید کلفتی؟
همین دیدگاه زن ها رو از زن بودنشون جدا کرد.
حضرت فاطمه علیهاالسلام فرمودند: «اگر به آن چه ما دستور داده ایم، عمل کنید و از آن چه شما را منع کرده ایم، دوری کنید، از شیعیان ما خواهید بود.»
از حضرت على علیه السلام روایت شده كه فرمود: ما روزى خدمت پیامبر صلى الله علیه و آله نشسته بودیم ، ایشان فرمود: به من خبر دهید چه چیز براى زنان بهتر است؟ هیچ کس نتوانست جواب حضرت را بگویند و برخواسته پراكنده شدند. من به نزد فاطمه علیهاالسلام آمدم و سؤال را براى او نقل كردم و در ضمن گفتم كه هیچیك از ما جواب رسول خدا را نمى دانستیم ، حضرت زهرا علیهاالسلام فرمود: من جواب سؤال را مى دانم، سپس فرمود: بهترین ویژگی براى زن این است كه هیچ مردى او را نبیند و او هم هیچ مردى را نبیند.

خواهرم مادر شدن مساله جنسی نیست،همسر بودن مساله جنسی نیست.این خیلی سطحی نگریه.
خدا چه تو زندگی مرد و چه تو زندگی مرد همونجائیه که ازش اطاعت میکنیم.[/b]

اگر میخواید در مورد زن در اسلام صحبت کنید خواهش میکنم برای رد حرف های بنده کلامتون مزین باشه به آیات و روایات.این تاپیک در مورد زن مسلمان صحبت میکنه و اگر نظر شخصیه در این تاپیک به شبهات پاسخ نخواهیم داد یه تاپیک جدید بزنید تا در خدمتتون باشم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، مجید املشی ، شیدا ، احیاء ، شهیدطیبه واعظی ، حقیر ، یاســین ، ساقی ، fatemeh ، *مهاجر* ، faraz_223 ، *ریحانه* ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - meshkat - ۲۷/مهر/۹۱ ۲۱:۲۱

پرش در بین بخشها:

بالا