|
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
|
|
۲۱:۲۱, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۲۱:۲۶ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۱ ۲۱:۱۳)minoo نوشته است: من هم یک سوال دارم:اتفاقا دقیقا رفتیم سراغ پرستش خدا. سراغ بندگی کردن. شوهرداری یا کلفت بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! متوجه نمیشم. رسول الله میفرمایند: جهاد زن نیکو همسر داری کردن است. اونوقت شما میگید کلفتی؟ همین دیدگاه زن ها رو از زن بودنشون جدا کرد. حضرت فاطمه علیهاالسلام فرمودند: «اگر به آن چه ما دستور داده ایم، عمل کنید و از آن چه شما را منع کرده ایم، دوری کنید، از شیعیان ما خواهید بود.» از حضرت على علیه السلام روایت شده كه فرمود: ما روزى خدمت پیامبر صلى الله علیه و آله نشسته بودیم ، ایشان فرمود: به من خبر دهید چه چیز براى زنان بهتر است؟ هیچ کس نتوانست جواب حضرت را بگویند و برخواسته پراكنده شدند. من به نزد فاطمه علیهاالسلام آمدم و سؤال را براى او نقل كردم و در ضمن گفتم كه هیچیك از ما جواب رسول خدا را نمى دانستیم ، حضرت زهرا علیهاالسلام فرمود: من جواب سؤال را مى دانم، سپس فرمود: بهترین ویژگی براى زن این است كه هیچ مردى او را نبیند و او هم هیچ مردى را نبیند. خواهرم مادر شدن مساله جنسی نیست،همسر بودن مساله جنسی نیست.این خیلی سطحی نگریه. خدا چه تو زندگی مرد و چه تو زندگی مرد همونجائیه که ازش اطاعت میکنیم.[/b] اگر میخواید در مورد زن در اسلام صحبت کنید خواهش میکنم برای رد حرف های بنده کلامتون مزین باشه به آیات و روایات.این تاپیک در مورد زن مسلمان صحبت میکنه و اگر نظر شخصیه در این تاپیک به شبهات پاسخ نخواهیم داد یه تاپیک جدید بزنید تا در خدمتتون باشم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

(مسخره نیست)