|
قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی)
|
|
۲۱:۲۱, ۱۹/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۰ ۲۱:۳۶ توسط roohi_issa.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۰ ۱۸:۰۸)omidme نوشته است: //www.worldwar2.ir/forum/showthread.php?1320-ایرانی-کشی-یهودیان-به-روایت-تاریخ[/url]جالبه در مورد لينك ، سايت داره نازيسم را در ايران تبليغ ميكنه. بهتره اين پست ها حذف بشوند. ---------------------------------------------------------------------------------------------- يه روز گوسفند و گاو و شتر در بياباني گرسنه مي رفتند. رسيدند به بوته اي . گوسفند گفت: اين بوته از آن من است. چون من قدمتم بيشتر است و خداوند زماني كه حضرت ابراهيم حضرت اسماعيل را قرباني مي كرد ما را از بهشت آورد. گاو گفت: من چون از شما قدمتم بيشتر است و با جد من حضرت آدم زمين را شخم مي زد. پس من بايد بوته را بخورم. شتر قدمت آنها را نداشت. بوته را با دهان برداشت و به آسمان برد و خورد. گفت: الان گردن من از شما دراز تر است. تاريخ تجربه است براي آينده. ملاك عمل آينده نيست. در روز 13 فروردين 2440 سال پيش هر اتفاقي كه افتاده الان ملاك تصميمات نخواهد بود. پرداختن به بعضي چيزها علاوه بر اينكه خوب نيست باعث جبهه گيري هايي احساسي مي شود. بهتر است از گذشته درس بگيريم و براي آينده قوي بشويم و خائن را از خود دور كنيم. دليل قدرت شاه عباس صفوي كه بعد از اسلام قويترين شاه بود اين بود كه حتي فرزند خود را كه ديد دارد خيانت مي كند، كشت. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |