|
نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم"
|
|
۱۶:۰۶, ۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۱ ۱۶:۰۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۱ ۳:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: سلام علیکم السلام خوب طبیعت جوانی ، جلب توجه هست . یعنی جوان بالطلبع می خواهد خودش را نشان بدهد . خود آرایی نازلترین روش ابراز وجود هست .( با عرض شرمندگی ) یعنی فرد مورد نظر هیچ توانایی برای نشان دادن خودش ندارد ، بجز اینکه خودش را عرضه کند . حال از طرف دیگر ، اسلام بر زیبایی بر آراستگی تاکید می کند . توصیفات پیامبر صلی الله علیه وسلم را در کتاب سنن النبی بخوانید . خصوصا نحوه شانه کردن مو ... تعریف نمی کنم که خودتان بخوانید ![]() (۲/آبان/۹۱ ۱۳:۱۱)MAHDI59 نوشته است: سلام علیکم السلام بله . عالیه ![]() غیر منتظره! نبوده چندان تا به حال! ولی فکر نمی کردم برای نیمکت سرد رای بیارم! ![]() جوابهای جناب علائم ظهور : سلام علیکم السلام من یکبار نوشتم ولی همش از بین رفت اشکال نداره . حتما مصلحتی بود! تا حالا شده پیش خودتان بگویید کاش مرد بودم؟ بله! البته الانه نه! اگر مرد بودم دوست داشتم در زمان امیر مومنان می بودم ، و اون روز که حضرت امیر روحی فداه رو می خواستن ببرن برای بیعت ، نمی ذاشتم! ( خدا رحم کرد! ) یعنی واقعا تعجبم ، که 3 تا مرد بیشتر نبود توی اون جمعیت !! ... سخن زیاده! اگر حدود 1 میلیارد تومان پول به صورت کاملا مشروع در اختیار شما قرار گیرد چه برنامه ای برای آن خواهید داشت؟ اتفاقا همین سوال رو یکی از دوستان هم ازم پرسید ، من گفتم یک جا به فقرا کمک می کنم ، ایشون گفت نه ! سرمایه گذاری کن ،و از عایداتش کمک کن به فقرا ! دیدم راست می گه! همین کار رو می کنم احتمالا! ![]() به نشانه ها و حکمت های خدا فکر می کنید؟ از خودتان می پرسید چرا حوادث دنیا اینگونه هستند؟ مورد خاصی بوده که خیلی دوست داشته باشید حکمت آن را بداند؟ بله! مگه می شه فکر نکرد ! حکمت مسئله ای رو ندونم ! بله چرا نشده! آخرش فکر می کنم خداوند خواسته قدرت نمایی کنه و بگه بشر ، تو فکر کردی کی هستی ؟!! تا عمر داری راه بری ، باز هم من خلقت دارم و تو اگه به طرف من نیای هیچی نیستی!!! هیچی هیچی!! برای شروع منتظرم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |