|
نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم"
|
|
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۰ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با معاونت تالار، سرکار فاطمه خانم است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۱, ۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۱ ۱۶:۱۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۱ ۱۳:۴۴)دل خسته نوشته است: سلام علیکم السلام اصولا وقتی شما می فرمایید نقل قول:"این" ضمیر اشاره هست ! یعنی من دارم می بینم رویه ای رو که هست ! خوب این برای شخصی که در جریان نیست ، توهم بدی رو پیش میاره . همونطور که خدمت شما عرض کردم ، من انسان هستم . مونث هستم . به شخصه لزومی به انکار ندارم . بنده هم عرض نکردم سوال fun بپرسید . و اینکه خوبی فضای مجازی این هست که روی جنسیت ، داره تصمیم گرفته نمی شه . اصلا در واقع ربطی وجود نداره . همه دارند تفکر خودشون رو به اشتراک می ذارند . (۱/آبان/۹۱ ۱۳:۵۸)Mahdy2021 نوشته است: با عرض پوزش از فاطمه خانم که صندلی داغ ایشون شده محل دفاع از تالار خواهش می کنم . نه بگذارید باشه . مشکلی نیست . (۱/آبان/۹۱ ۱۵:۲۸)رمز شب نوشته است: سلام فاطمه جون سلام عزیزم . خواهش می کنم!! یعنی مثلا رسمی صحبت می کنم!؟ نمی دونم والله . ولی من طرز صحبتم همینجوری هست ! شاهد هم دارم
|
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
7.اگه زحمت نیست این رابخوانید:
امروزدقیقا درهمین دقایق (ساعت 5 بعدلزظهر31 شهریور1359)میگهای عراقی روی خانه هادیوارصوتی شکستند و مناطق مسکونی شهرستان اسلام اباد غرب رابمباران کردنند این درحالی بودکه بچه ها خودشان رابرای اول مهراماده میکردنند. .وخون اولین شهدا خیابانهای شهررارنگین کرد.وماغیورمردان وشیرزنان کرمانشاهی اولین شهدای خودرا تقدیم اسلام وانقلاب وایران کردیم. پاینده بادپرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران اولین چیزی که به ذهنتان رسیدبیان کنید. 8.الگوی شما کدام از این دوگروه است؟ 9.لباسهی پرزرق وبرق وصورت ارایش کرده زیباست یا صورت اسمانی ولباس خاکی؟ 10.دوست دارید بازیگر یا فوتبالیست مشهور باشید یا شهید گمنام؟ . . . . .ان شاءالله ادامه دارد. |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
جواب پرسشهای نرجس جان :
1-اولین چیزی که به ذهنتان رسیدبیان کنید. فاطمه : خداوند ان شاء الله اجرشان می دهد . 2-الگوی شما کدام از این دوگروه است؟ فاطمه :طبیعتا به گروه خوانننده / بازیگر ها فکر نمی کنم . به شهدا ارادت خاصی دارم . خصوصا وجه معنوی تعدای از عزیزانی که در این عکسها هستند ، رو خیلی دوستشون می دارم . الگوی من ان شاء الله حضرت زهرا (سلام الله علیها) هستند . تا جایی که به ما رسیده ، سعی می کنم رفتاریات ایشون رو از خودم بروز بدهم . لباسهی پرزرق وبرق وصورت ارایش کرده زیباست یا صورت اسمانی ولباس خاکی؟ فاطمه : خداوند در قرآن می فرماید ، بهترین لباس لباس تقوی هست . ان شاء الله که به همان آراسته باشیم . دوست دارید بازیگر یا فوتبالیست مشهور باشید یا شهید گمنام؟ فاطمه : دوست دارم مفید زندگی کنم و مفید بمیرم . هر طور که خداوند صلاح بداند . .ان شاءالله ادامه دارد. فاطمه : منتظرم
|
|||
|
|
۰:۴۹, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام به شما
خسته نباشید من دیروز چندتا سوال از سید ابراهیم کردم. گفتم ببینم شما چه جوابی براشون داری. تصور کن کسی هست که خیلی درکی از اطرافش نداره. سواد هم نداره. برات مهم هم باشه که اونو از یه حقیقتی آگاه کنی. اما به هیچ وجه نمی پذیره. چه راهی رو پیشنهاد می کنی؟ تا حالا شده وقتی با چند نفر راجع به این موضوع صحبت کنی که نباید راجع به چیزی که اطلاعی نداریم صحبت کنیم و البته همه تایید کنن، اما بعد چند دقیقه ببینی که همشون دارن راجع به موضوعاتی حرف می زنن که هیچ اطلاعی ازش ندارن؟؟!!!!! خودت چطور؟ شده گاهی که داری فکر می کنی یادت بیفته مثلا دیروز راجع به چیزی که اصلا اطلاعاتی ازش نداشتی صحبت کردی اما اصلا متوجه هم نشدی که داری چنین کاری می کنی؟!!!!!!!! نظرتون راجع به خانوم معصومه ابتکار چیه؟! |
|||
|
|
۱:۵۸, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
جوابهای مربوط به سوالات جناب املشی :
سلام به شما خسته نباشید سلام . سلامت باشید . من دیروز چندتا سوال از سید ابراهیم کردم. گفتم ببینم شما چه جوابی براشون داری. تصور کن کسی هست که خیلی درکی از اطرافش نداره. سواد هم نداره. برات مهم هم باشه که اونو از یه حقیقتی آگاه کنی. اما به هیچ وجه نمی پذیره. چه راهی رو پیشنهاد می کنی؟ من راستش زیاد پافشاری نمی کنم ، که شخصی بخواد مطلبی رو قبول کنه . وظیفه من ارائه مطلب هست . نخواهد قبول کند ، اصرار نمی کنم . امیر مومنان روحی فداه می فرماید: با لجوج مباحثه نکن! تا حالا شده وقتی با چند نفر راجع به این موضوع صحبت کنی که نباید راجع به چیزی که اطلاعی نداریم صحبت کنیم و البته همه تایید کنن، اما بعد چند دقیقه ببینی که همشون دارن راجع به موضوعاتی حرف می زنن که هیچ اطلاعی ازش ندارن؟؟!!!!! اتفاقا الان الحمدالله تمام ملت ، کارشناس هستند و راجع به همه چیز که دربارش اطلاعات ندارند و دارند ، صحبت می کنند . زیاد پیش اومده . بله! خودت چطور؟ شده گاهی که داری فکر می کنی یادت بیفته مثلا دیروز راجع به چیزی که اصلا اطلاعاتی ازش نداشتی صحبت کردی اما اصلا متوجه هم نشدید که داری چنین کاری می کنی؟!!!!!!!! نه . پیش نیومده . چون دوست ندارم کسی این کار رو بکنه ، طبیعتا خودم هم مرتکبش نمی شم . از باختن زیاد خوشم نمیاد! بحث درباره چیزی که دربارش اطلاعاتی ندارم ،بازی از پیش باخته هست ! ریسک نمی کنم ! نظرتون راجع به خانوم معصومه ابتکار چیه؟! نظری ندارم! موفق باشید . |
|||
|
|
۳:۰۴, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام
نظرتون در مورد جوون هایی که علاقه با خودآرایی دارن و دوست دارن زیاد تو جشم باشن چیه؟ آیا با مد پوشیدن و مدل های مو مختلف موافقید ؟(فشن) تشکر |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام
ان شاالله که تا اینجا اوضاع خوب بوده باشه!! غیر منتظره ترین خبری که تابه حال شنیدید (مربوط به بیداری اندیشه ) چی بوده؟!
|
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۱ ۱۳:۳۶ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام
من یکبار نوشتم ولی همش از بین رفت ![]() تا حالا شده پیش خودتان بگویید کاش مرد بودم؟ اگر حدود 1 میلیارد تومان پول به صورت کاملا مشروع در اختیار شما قرار گیرد چه برنامه ای برای آن خواهید داشت؟ به نشانه ها و حکمت های خدا فکر می کنید؟ از خودتان می پرسید چرا حوادث دنیا اینگونه هستند؟ مورد خاصی بوده که خیلی دوست داشته باشید حکمت آن را بداند؟ برای شروع
|
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۱ ۱۶:۰۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۱ ۳:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: سلام علیکم السلام خوب طبیعت جوانی ، جلب توجه هست . یعنی جوان بالطلبع می خواهد خودش را نشان بدهد . خود آرایی نازلترین روش ابراز وجود هست .( با عرض شرمندگی ) یعنی فرد مورد نظر هیچ توانایی برای نشان دادن خودش ندارد ، بجز اینکه خودش را عرضه کند . حال از طرف دیگر ، اسلام بر زیبایی بر آراستگی تاکید می کند . توصیفات پیامبر صلی الله علیه وسلم را در کتاب سنن النبی بخوانید . خصوصا نحوه شانه کردن مو ... تعریف نمی کنم که خودتان بخوانید ![]() (۲/آبان/۹۱ ۱۳:۱۱)MAHDI59 نوشته است: سلام علیکم السلام بله . عالیه ![]() غیر منتظره! نبوده چندان تا به حال! ولی فکر نمی کردم برای نیمکت سرد رای بیارم! ![]() جوابهای جناب علائم ظهور : سلام علیکم السلام من یکبار نوشتم ولی همش از بین رفت اشکال نداره . حتما مصلحتی بود! تا حالا شده پیش خودتان بگویید کاش مرد بودم؟ بله! البته الانه نه! اگر مرد بودم دوست داشتم در زمان امیر مومنان می بودم ، و اون روز که حضرت امیر روحی فداه رو می خواستن ببرن برای بیعت ، نمی ذاشتم! ( خدا رحم کرد! ) یعنی واقعا تعجبم ، که 3 تا مرد بیشتر نبود توی اون جمعیت !! ... سخن زیاده! اگر حدود 1 میلیارد تومان پول به صورت کاملا مشروع در اختیار شما قرار گیرد چه برنامه ای برای آن خواهید داشت؟ اتفاقا همین سوال رو یکی از دوستان هم ازم پرسید ، من گفتم یک جا به فقرا کمک می کنم ، ایشون گفت نه ! سرمایه گذاری کن ،و از عایداتش کمک کن به فقرا ! دیدم راست می گه! همین کار رو می کنم احتمالا! ![]() به نشانه ها و حکمت های خدا فکر می کنید؟ از خودتان می پرسید چرا حوادث دنیا اینگونه هستند؟ مورد خاصی بوده که خیلی دوست داشته باشید حکمت آن را بداند؟ بله! مگه می شه فکر نکرد ! حکمت مسئله ای رو ندونم ! بله چرا نشده! آخرش فکر می کنم خداوند خواسته قدرت نمایی کنه و بگه بشر ، تو فکر کردی کی هستی ؟!! تا عمر داری راه بری ، باز هم من خلقت دارم و تو اگه به طرف من نیای هیچی نیستی!!! هیچی هیچی!! برای شروع منتظرم
|
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم " | Agha sayyed | 74 | 36,026 |
۸/آبان/۹۱ ۱۱:۴۰ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" | Agha sayyed | 90 | 51,552 |
۸/آبان/۹۱ ۱:۳۸ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,530 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

(خودم پستارو حذف میکنم)

![[تصویر: Graphic%20%2861%29.gif]](http://www.ayehayeentezar.com/images/smilies/Graphic%20%2861%29.gif)
![[تصویر: 80333326-3191591.jpg]](http://media.irna.ir/1391/13910631/80333326/80333326-3191591.jpg)
![[تصویر: 386_01323433696.jpg]](http://ahlulbasar.ir/uploaded/386_01323433696.jpg)