|
اشکالات و باگها
|
|
۲۰:۱۰, ۳/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۱ ۱:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
سلام
مشکل: چند بار پیش اومده که متن بزرگی نوشتم و قبل از ارسال یا ذخیره، اشتباهاً صفحه رو بستم، مخصوصاً بخاطر اشتباهی زدن یه کلید میانبر. دلایل: می دونین، اگر فوکوس روی کادر متن نباشه، کلید Backspace عمل Back رو انجام می ده. مثلاً یکبار لینک "شکلک های دیگر" رو زدم، بعد، از اون شکلک خوشم نیومد، Backspace زدم و Back شد. ![]() یا یکبار آنتی ویروس یه پیغام داد. یه لحظه فوکوس رو از پنجره مرورگر برداشت، و دوباره بهش پس داد، ولی فوکوس دوباره روی کادر متن نیومد. من هم داشتم Backspace می زدم و Back شد. (این یکی تازه است، هنوز یه خورده ازش ناراحتم) قیافه من در زمان ناراحتیهمچنین کلید Ctrl+W که پنجره رو می بنده خیلی اذیتم کرده. یکبار قبلاًها تو یه سایت دیگه، بسیار بسیار برای یه متن وقت گذاشتم، بعد اومدم احتیاط کنم و ذخیره اش کنم، وقتی اومدم با Ctrl+A همه اش رو انتخاب کنم، دستم به W هم خورد و Ctrl+W رو کشف کردم!(دانشمندانی که برای کشفشون قیمتی رو پرداختن رو درک میکنم ) رفتم سایت Mozilla براشون نوشتم از میانبرها حذفش کنند، که خب نکردند.یا مثلاً اومدم Win+D بزنم، یه کلید اینطرف تر روی Ctrl+W فرود اومدم. ![]() راه حل: جدیداً توی ایمیل چاپار که رفته بودم، دیدم زمانی که: ایمیل رو نوشته ام ولی ارسال نکرده ام، یا در تنظیمات تغییر داده ام ولی ذخیره یا لغو نکرده ام، و می خوام پنجره رو به هرصورت به پنجره دیگه ای تغییر بدم، یا به هر صورت ببندمش، این پیغام رو می دهد: |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 91636991842682268128.png]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/91636991842682268128.png)