کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایا اسلام این است؟ایا اینگونه میشناسندش؟ چرا؟!!
۰:۰۸, ۶/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۱ ۰:۰۹ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #3
آواتار
به طرز کاملا عجیبی مثل این حرفها رو سه شنبه این هفته سر کلاس حقوق مدنی شنیدم....
از کدوم سایت بود؟
البته هربار یه بخشش رو یه جا شنیدم...
یه جا حضور با شمشیر اسلام در ایران
یه جا قتلهای ناموسی و تبرئه شدن قاتلها
و......
و گروه مخالفین هم همش جوابهای علی و گروهش رو (علی کلاس خودمون) از روی تعصب مذهبی میدونست و اونها هم تفکرات اینها رو از روی جهل و تحت تاثیر بودن فلان شبکه ها....
اخرش هم هیچکدوم از این بحثها به نتیجه نرسید و هرطرف حرف خودش رو زد و من و دوستانم هم کلا ممتنع تشریف داشتیم چون اصلا نمیدونستیم اینا چی میگن.....
هنوزم نفهمیدیم که چرا اینهمه سر دین تو دنیا یه عده تو سرو کله هم میزنن.

یه جواب علی تو ذهنم مونده که میگم(علی کلاس خودمونه)

(۵/آبان/۹۱ ۲۳:۳۸)وحید110 نوشته است:  
به یاد متعصبینی می‌افتیم که خشم خود را علیه کاریکاتورهایی بیرون می‌ریزند که حتا یک بار آنها را ندیده‌اند چه برسد به اینکه آنها را درک کرده باشند.

به اسلام که میرسین صحبت از ازادی بیان میکنین و میگین کشیدن کاریکاتور پیامبرتون ازادی بیانه و اگه نکشیم ازادی بیان نقض شده
1-فرض کنیم اصلا ازادی بیان تا حد اعلاش تو دنیا وجود داره.....چرا باید از این ازادی در جهت اذیت و رنج عده ای استفاده بشه...اونهم با توهین به بزرگترین شخصیتهاشون.....ازادی اگه مساوی با رعایت احترام باشه بهتره یا به هر قیمتی؟

2-اگه این کاریکاتور در باره ی یه شخصیت یهودی(پیامبر یهودی نه شخصیت یهودی) کشیده بشه بازهم میگین که ازادی بیانه و مسلمانها حق دارن یا اینکه اونها رو بی تربیت و بی شخصیت و هتاک به مقدسات یه عده تو دنیا نشون میدین؟

شماره دوش رو خودم گفتم.....(عین حقیقته و چیزی که من درک کردم)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، Havbb 110 ، وحید110 ، علی 110 ، shafagh_mah ، جویای حقیقت ، در جستجوی سختی ، خیبر110 ، fazel ، MOHSEN-Z ، بیداری اندیشه ، MAHDI59 ، cernel ، heaven ، یاســین ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، درست پسند ، rahgozar.f ، AFG Shia ، بچه شیعه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: ایا اسلام این است؟ایا اینگونه میشناسندش؟ چرا؟!! - Reza71 - ۶/آبان/۹۱ ۰:۰۸

[-]