|
بازگشت مردگان به دنیا - تصور شما از رجعت چگونه است؟!%
|
|
۱۲:۱۰, ۱۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۱ ۱۳:۲۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
[quote='آشفته' pid='157762' dateline='1351830676']
سلام به شما دوست عزیز. خدارا شکر که شما قبول داری باید دلیل آورد. اما یک نکته را یادآور شوم: فقط کارهای خدا بی دلیل نیست و برای کسب معرفت «باید» دنبال دلایلش رفت. پس فقط و فقط باید دنبال دلیل در کارهای خداوند (عزوجل) گشت و در ادامه در کارهای پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و معصومین (علیه السلام). آن هم نه برای زیر سوال بردن ایشان، بلکه برای کسب معرفت و آموختن از ایشان. لازم است بدونید من وجود خدا رو با دلیل قبول کردم. و خلق دنیا رو و چندتا از این قبیل. اگر اجازه بدهید بحث رجعت که به پایان رسید برایتان وجود خدا و خلقت را هم با دلایل عقلی اثبات میکنم. فعلا از بحث خارج نشویم . یاعلی. و عليكم السلام فرموديد كه وجود خدا را با دليل قبول كرديد و دنبال همه مسايل هستيد آنهم با دليل . جهت اطلاع خوردم مي پرسم . آيا اسرار و راز رموز خداوند از نظر شما معني ندارد ؟ آيا يك مخلوق قادراست به اسرار خداوند كه حتي كمي از اسرارش را به خلق بيان ننموده پي ببرد ؟ آيا بشر و يا مخلوق خداوند متعال قادر به درك و ظرفيت همه بار علوم خداوند را داراست ؟ و هزاران هزار سوال ديگر كه مي توان در ذهن كوچك خود آن را متصور شد. اما با توجه به فرمايش شما " آيا فكر نمي كنيد بحث رجعت يك مقوله اي بسيار بزرگ بوده و از اسرار خداوند باشد ؟ و خداوند قادر متعال خالق كل شيء برايش هر كاري ممكن و به من و ما نوعي هيچ ربطي ندارد كه بخواهيم دنبال دليل برايش بگرديم ؟ خوب است براي كسب معرفت تحقيق كرد و دنبال علوم معرفتي براي شناخت خداوند بود نه اينكه مداركي را كه علماي تراز اول و حتي احاديث ائمه معصومين عليهم السلام را رد كرد و خود با عقل ناقص به دنبال دليل گشت . و نكته آخر هم اين كه براي شناخت بيشتر خداوند بايد به منابع صحيح كه همان ثقلين هستند رجوع نمود و اين هم ممكن نيست جز با تمسك و توسل به اهلبيت عليهم السلام و هم اكنون به علماي اعلم و متخصصان علوم ديني و.... بحث كردن در مسايلي همچون رجعت و خدا و امثالهم كار من و شما نيست بهتر است به اهلش رجوع شود . امابحث و گفتگو درباره ديگر مخلوقات خداوند تبارك و تعالي حقير در حد وسع خود در خدمت تان هستم از خلفاي كافر گرفته تا صحابه پيمان شكن و مرتد بنويسيد تا همگان بدانند كه مولاي غريبمان در طول 25 سال چه كشيده اند . و بدين وسيله ان شاءالله گمراهاني كه بوسيله آنان گمراه شده اند به راه راست برگردند و عاقبت بخير شوند و هم اكنون كه آخرين خليفه خداوند يعني حضرت اباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در اوج غربت و مظلوميت قرار دارد من و شما وظيفه اي جز براي برطرف نمودن اين غربت و مظلوميت ندارم . كه حقير عاصي و ناتوان جز سرباري براي پدر مهربان حضرت اباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) كاري نكردم . عيد غدير مبارك موفق باشيد يا مهدي فاطمه (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا مردگان را به خاک میسپاریم ؟ | SAViOR | 2 | 2,427 |