کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازگشت مردگان به دنیا - تصور شما از رجعت چگونه است؟!%
۱۲:۱۰, ۱۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۱ ۱۳:۲۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #30
آواتار
[quote='آشفته' pid='157762' dateline='1351830676']

سلام به شما دوست عزیز.
خدارا شکر که شما قبول داری باید دلیل آورد.
اما یک نکته را یادآور شوم: فقط کارهای خدا بی دلیل نیست و برای کسب معرفت «باید» دنبال دلایلش رفت. پس فقط و فقط باید دنبال دلیل در کارهای خداوند (عزوجل) گشت و در ادامه در کارهای پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و معصومین (علیه السلام). آن هم نه برای زیر سوال بردن ایشان، بلکه برای کسب معرفت و آموختن از ایشان.
لازم است بدونید من وجود خدا رو با دلیل قبول کردم. و خلق دنیا رو و چندتا از این قبیل.

اگر اجازه بدهید بحث رجعت که به پایان رسید برایتان وجود خدا و خلقت را هم با دلایل عقلی اثبات میکنم.
فعلا از بحث خارج نشویم . یاعلی.

و عليكم السلام

فرموديد كه وجود خدا را با دليل قبول كرديد و دنبال همه مسايل هستيد آنهم با دليل .
جهت اطلاع خوردم مي پرسم .
آيا اسرار و راز رموز خداوند از نظر شما معني ندارد ؟
آيا يك مخلوق قادراست به اسرار خداوند كه حتي كمي از اسرارش را به خلق بيان ننموده پي ببرد ؟
آيا بشر و يا مخلوق خداوند متعال قادر به درك و ظرفيت همه بار علوم خداوند را داراست ؟
و هزاران هزار سوال ديگر كه مي توان در ذهن كوچك خود آن را متصور شد.

اما با توجه به فرمايش شما "

آيا فكر نمي كنيد بحث رجعت يك مقوله اي بسيار بزرگ بوده و از اسرار خداوند باشد ؟
و خداوند قادر متعال خالق كل شيء برايش هر كاري ممكن و به من و ما نوعي هيچ ربطي ندارد كه بخواهيم دنبال دليل برايش بگرديم ؟

خوب است براي كسب معرفت تحقيق كرد و دنبال علوم معرفتي براي شناخت خداوند بود
نه اينكه مداركي را كه علماي تراز اول و حتي احاديث ائمه معصومين عليهم السلام را رد كرد و خود با عقل ناقص به دنبال دليل گشت .

و نكته آخر هم اين كه براي شناخت بيشتر خداوند بايد به منابع صحيح كه همان ثقلين هستند رجوع نمود و اين هم ممكن نيست جز با تمسك و توسل به اهلبيت عليهم السلام و هم اكنون به علماي اعلم و متخصصان علوم ديني و....

بحث كردن در مسايلي همچون رجعت و خدا و امثالهم كار من و شما نيست بهتر است به اهلش رجوع شود .

امابحث و گفتگو درباره ديگر مخلوقات خداوند تبارك و تعالي حقير در حد وسع خود در خدمت تان هستم

از خلفاي كافر گرفته تا صحابه پيمان شكن و مرتد بنويسيد تا همگان بدانند كه مولاي غريبمان در طول 25 سال چه كشيده اند .

و بدين وسيله ان شاءالله گمراهاني كه بوسيله آنان گمراه شده اند به راه راست برگردند و عاقبت بخير شوند

و هم اكنون كه آخرين خليفه خداوند يعني حضرت اباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در اوج غربت و مظلوميت قرار دارد من و شما وظيفه اي جز براي برطرف نمودن اين غربت و مظلوميت ندارم .
كه حقير عاصي و ناتوان جز سرباري براي پدر مهربان حضرت اباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) كاري نكردم .

عيد غدير مبارك
موفق باشيد
يا مهدي فاطمه (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آشفته
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بازگشت مردگان به دنیا - تصور شما از رجعت چگونه است؟!% - aboutorab - ۱۲/آبان/۹۱ ۱۲:۱۰
چرا وجود رجعت ضروری است؟ - moud - ۷/اسفند/۹۰, ۱۵:۱۹
رجعت یعنی چه؟ - peimane - ۲/خرداد/۹۱, ۱۰:۵۳

[-]