کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایا اسلام این است؟ایا اینگونه میشناسندش؟ چرا؟!!
۱۳:۰۱, ۱۶/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۱ ۱۳:۰۶ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #68
آواتار
نقل قول:من یک پیشنهاد دارم
شما اگر تونستی یک بار در یکی از این اعدام های در ملا عام شرکت کن!
اون موقع به وضوح متوجه تفاوت شنیدن خبر اعدام با دیدن اعدام در ملا عام خواهید شد.

راستش پیشنهاد ِ جالبی ، تا حالا از نزدیک ندیدم . نمیدونم نظر کسایی که دیدن چیه که البته خیلی هم مهمه ...

نقل قول: خواهش میکنم نگاه سطحی نداشته باشین.
این همه حرفی که زدم دلایل این هم بود....یکیش اینه که عده ای که همیشه در پی برهم زدن نظم هستن(تروریست اغتشاش گر و ...) میان این مسئله رو عنوان میکنن... یعنی یه قضیه ی ساده به امنیت ملی کشور کشیده میشه....2- در خصوص کشور ما که تمام دنیا نسبت به ما ابراز ارادت دارن این در ملاعام اعدام شدن یا نشدن هم خودش قضیه داره...یادمه یه مستند دیدم براتون تعریف میکنم تا شاید منظورم رو متوجه بشین:یه سری سارق مسلح بودن که سرقتهای مسلحانه و گروگانگیری انجام میدادن اونم خشونت بار....اینها دستگیر شدن و اعدام شدن....چند روز بعد یه کانال ماهواره ای ط.ری قضیه رو تعریف کرد که من که خودم در جریان بودم شک کردم که نکنه دارن دروغ میگن درباره ی هویت اینها...گفتن که این گروه معترضین به نظام ایران بودن و ایران اینها رو دستگیر کرد و مخفیانه اعدام کرد و بعدش هم اهنگ سوزناک پخش کرد و گفت که مادرشون درحالی که اشک میریخت نذاشتن اینها رو ببینه و .......یعنی چون اعدامشون کردن ولی در ملا عام نبود این حرفها پشتش در اومد و تو سطح شهر هم شایعش شنیده میشد که مجبور شدن مستند خرابکاری های این دو نفر رو از تلویزیون نشون بدن تا مردم مطمئن شن...ببین در ملا عام اعدام نشن اینطور افراد که باعث وحشت عمومی شدن یه حرف در میاددر ملا عام اعدام بشن مهر خشونت و توحش به قانون میخوره.....دیگه خودت تا ته این قضیه رو بخون...توضیحات بیشتر رو هم قبلا دادم و الان باید برم کلاس که دیرم شدهموفق باشین همتون....[تصویر: heart.png]

بله خب ، مشکلات داخلی یه قضیست ، اون خارجی ها هم هستن که خیلی از مشکلات ِ ماها از اونجا میاد ... با دخالتهاشون و کارهاشون ...

ممنون دوست ِ خوب ، خیلی آقایی .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: ایا اسلام این است؟ایا اینگونه میشناسندش؟ چرا؟!! - blue.blood - ۱۶/آبان/۹۱ ۱۳:۰۱

[-]