کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیطان پرستها این سه دسته اند :
۱۵:۴۴, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
بنام خدای مهربان
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است:  سلام علیکم ،

دیدم که کل اطلاعات بسیاری از شما از شیطان پرستی اطلاعات نادرست صدا وسیما و رائفی و ... است ، بنابراین

تصمیم گرفته ام که در نوشتاری مختصر و مفید ، اطلاعات صحیحی از این موضوع در اختیار شما قرار دهم ،

شیطان پرستها سه دسته اند:

دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا

طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان

آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند.

دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد

مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به

عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت

هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد

تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و

من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان

از این دسته اند.

دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام)

را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای

انجام می دهند ، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا

در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که

وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی

دارند .
جناب شاهین خان ؛
ممنون از روشن کردن ضمیر تاریک ما !
فقط چون بنده تا بحال در هیچ کتاب ، مقاله ، نوشته و سخنرانی ای این مطالب ارزشمند را نه شنیده ام و نه خوانده ام ، لطفا منبع مطالعات و تحقیقات خود را هم بیان بفرمایید تا ما هم از این منابع استفاده نماییم.
اگر هم اینها مفروضات خودتان هست لطفا ذیل نوشته تان بفرمایید " نظرات شخصی " .

خداوند هادی و راهنمایمان باشد .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، دل خسته ، faateme-313 ، am_po ، black ، fazel ، Havbb 110 ، مرغ باغ ملکوت ، آوای انتظار ، blue.blood ، only_y2d ، ضحی ، من انقلابی ام ، مجید املشی ، حفیظ ، بچه شیعه ، mahdy30na ، Asma ، حوریه سادات ، jafar ، saba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شیطان پرستها این سه دسته اند : - Agha sayyed - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۵:۴۴

پرش در بین بخشها:

بالا