کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالی درباره اسراییل و فلسطین؟
۲۳:۲۸, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۰۷)Mokele-mbembe نوشته است:  درود بیکران ,
هزار جور کار زشت و ظلم در جهان انجام می گیرد چرا چسبیده اید به اسراییل ( مثلا برمه و چچن و ترکستان چین
و ...) , مثلا سوریه مورد علاقه شما , کاری کرده که در زشت بودن پهلو به اسراییل می زند , یعنی اگر خبر ندارید
بدانیدکه در سوریه حدود دومیلیون کرد وجود دارد که دولت سوریه تقریبا همه آنها را از حق شهروندی محروم کرده
و حتی شناسنامه هم به آنها نمی دهد و به شدت آنها را مورد ظلم و ستم قرار می دهد !
جواب این کارها رو درصورت درست بودن برید از حکام سوریه بگیرید نه بچه های این تالار....

(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۰۷)Mokele-mbembe نوشته است:  چطور برای فلسطینیها
رگ گردنتان بیرون می زند ولی برای کردهای سوریه نه ! پس این قضیه فلسطین یک بازی سیاسی و دولتی است
و شما هم فریب خورده این بازی سیاسی !
کردهای سوریه چندساله زیر این فشارن (مدرکی هم برای این حرف میخوام که کردهای سوریه زیر ظلم هستن...برای تمام حرفهایتان درباره ی سوریه.... نه اینکه از سوریه حمایت کنم ولی باید بدونم که حقیقت داره تا با مدرک دفاع کنم)
فلسطینیان بیشتر از 50 سال است که زیر رگبار بمبهای اسرائیل هستند....

(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۰۷)Mokele-mbembe نوشته است:  به خداوندی خدا این کاری که سوریه کرده از نظر زشت بودن ( چه کیفیت چه کمیت ) هیچ فرقی با کار اسراییل ندارد
فقط فرق فلسطینی ها با کردهای سوریه در این است که پشت فلسطینی ها دلارهای نفتی اعراب و ایران است و
هزار جور تبلیغات و غوغا برای آنها راه می اندازند ولی کردهای سوریه , هیچ یاور و صدایی ندارند و کسی برایشان تبلیغات نمیکند.
مدرک....
چون کم حرفی نیست... مسئله ی مهمی هست که از شما اولین بار دارم میشنوم... پسس مدرکش هم با شماست...

(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۰۷)Mokele-mbembe نوشته است:  تازه دولت اسرائیل به ساکنان کرانه باختری و نوارغزه پیشنهاد داده که تابعیت اسراییل را بپذیرند ولی
اکثرا نپذیرفتند اما بخشی هم پذیرفتند و همینک یک و نیم میلیون عرب مسلمان با شناسنامه اسرائیلی
وجود داردکه حتی در مجلس اسرائیل ( به نسبت جمعیتشان) حضور دارند ولی سوریه به زور همه کردها
را سلب شهروندی کرده و هیچ حق انتخابی برای آنها قائل نشده پس می بینم که ظلم و ستم سوریه
صددرجه شدیدتر است.
یه دزد میاد تو خونه من و خونه ی منو اشغال میکنه بعد بیرون که نمیره هیچ تازه پیشنهاد میده بیا تو خونه ای که اشغال کردم زیر نظر من باش....
منطق اسرائیلی!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، KABOOTAREHARAM ، دل خسته ، خیبر110 ، Amirsaeed ، درست پسند ، تفکر ، یاســین ، R3Z4 ، حفیظ ، بچه شیعه ، وحید110 ، vahrakan ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سوالی درباره اسراییل و فلسطین؟ - Reza71 - ۸/آذر/۹۱ ۲۳:۲۸

پرش در بین بخشها:

بالا