(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۰۷)Mokele-mbembe نوشته است: درود بیکران ,
هزار جور کار زشت و ظلم در جهان انجام می گیرد چرا چسبیده اید به اسراییل ( مثلا برمه و چچن و ترکستان چین
و ...) , مثلا سوریه مورد علاقه شما , کاری کرده که در زشت بودن پهلو به اسراییل می زند , یعنی اگر خبر ندارید
بدانیدکه در سوریه حدود دومیلیون کرد وجود دارد که دولت سوریه تقریبا همه آنها را از حق شهروندی محروم کرده
و حتی شناسنامه هم به آنها نمی دهد و به شدت آنها را مورد ظلم و ستم قرار می دهد !
جواب این کارها رو درصورت درست بودن برید از حکام سوریه بگیرید نه بچه های این تالار....
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۰۷)Mokele-mbembe نوشته است: چطور برای فلسطینیها
رگ گردنتان بیرون می زند ولی برای کردهای سوریه نه ! پس این قضیه فلسطین یک بازی سیاسی و دولتی است
و شما هم فریب خورده این بازی سیاسی !
کردهای سوریه چندساله زیر این فشارن (مدرکی هم برای این حرف میخوام که کردهای سوریه زیر ظلم هستن...برای تمام حرفهایتان درباره ی سوریه.... نه اینکه از سوریه حمایت کنم ولی باید بدونم که حقیقت داره تا با مدرک دفاع کنم)
فلسطینیان بیشتر از 50 سال است که زیر رگبار بمبهای اسرائیل هستند....
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۰۷)Mokele-mbembe نوشته است: به خداوندی خدا این کاری که سوریه کرده از نظر زشت بودن ( چه کیفیت چه کمیت ) هیچ فرقی با کار اسراییل ندارد
فقط فرق فلسطینی ها با کردهای سوریه در این است که پشت فلسطینی ها دلارهای نفتی اعراب و ایران است و
هزار جور تبلیغات و غوغا برای آنها راه می اندازند ولی کردهای سوریه , هیچ یاور و صدایی ندارند و کسی برایشان تبلیغات نمیکند.
مدرک....
چون کم حرفی نیست... مسئله ی مهمی هست که از شما اولین بار دارم میشنوم... پسس مدرکش هم با شماست...
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۰۷)Mokele-mbembe نوشته است: تازه دولت اسرائیل به ساکنان کرانه باختری و نوارغزه پیشنهاد داده که تابعیت اسراییل را بپذیرند ولی
اکثرا نپذیرفتند اما بخشی هم پذیرفتند و همینک یک و نیم میلیون عرب مسلمان با شناسنامه اسرائیلی
وجود داردکه حتی در مجلس اسرائیل ( به نسبت جمعیتشان) حضور دارند ولی سوریه به زور همه کردها
را سلب شهروندی کرده و هیچ حق انتخابی برای آنها قائل نشده پس می بینم که ظلم و ستم سوریه
صددرجه شدیدتر است.
یه دزد میاد تو خونه من و خونه ی منو اشغال میکنه بعد بیرون که نمیره هیچ تازه پیشنهاد میده بیا تو خونه ای که اشغال کردم زیر نظر من باش....
منطق اسرائیلی!!!