|
یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند!
|
|
۱۱:۲۹, ۲۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۶:۵۴ توسط ONLY66.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قواعد فلسفی و عرفانی با منشا و مبناهای ذوقی و من عندی ، به طرق مختلف انسان را به انحراف فکری می کشاند! اساسی ترین مشکل مدرسه فلسفه و عرفان مصطلح، خود بنیادی نظری و اعتقادی و بی توجهی و بلکه مخالفت با تعالیم برهانی و عرفانی اصیل و صحیح اهل بیت علیهم السلام است. این خود بنیادی و بی توجهی و عدم پایبندی فلاسفه و عرفا به آموزه های اهل بیت علیهم السلام، در عرصه های گوناگون اعم از اصول و فروع دین خود را نشان می دهد. در راستای بسط و تشریح نظریه فلسفی و عرفانی وحدت وجود و مبانی ابن عربی که معتقد است فرعون طاهر و مطهر از دنیا رفت و گوساله پرستی قوم موسی عین خدا پرستی بوده و همچنین برخی که میگویند شیطان رئیس الموحدین به شمار می رود ، شمر و عمر سعد و یزید هم در زمره بهشتیان قرار گرفتند. آقای صمدی آملی شاگرد خاص و برجسته جناب آقای حسن زاده آملی در سخنانی با ذکر مقدماتی فلسفی و عرفانی به تبرئه و تطهیر قاتلان ابا عبدالله الحسین علیه السلام پرداخته و اظهار میدارد در حالی که در قیامت همه منتظر به جهنم رفتن شمر و یزید و عمر سعد هستند، مشاهده می شود که امام حسین دست اینها را گرفته و به بهشت می برد![align=-WEBKIT-AUTO] کلیاتی از بحث آقای صمدی آملی : آقای حسن زاده اعتقاد دارند که ماهیت هم تشکیکی است . که منشا این سخن اسفار ملاصدرا است . اگر این قضیه که می فرماید عین ثابت را می شود عوض کرد ثابت باشد ، آنوقت می بینیم قبل از اینکه ما برویم بهشت ، یزید و یارانش رفته اند . حتی آیه قرآنی که با این معنا در تضاد است با تفسیر انفسی حل می شود . مردم بیچاره دارند آنها را لعنت می کنند. همه می خواهند شمر و قاتلین را دور کنند ولی امام حسین علیه السلام می گوید بیا! ای عزادار این لعنت کردن ، کمال برای خودت است. با لعن کردن ، خودت به کمال می رسی. آنها(شمر و یزید و…) که دین و ناموس خدا را نابود نکردند . آنها در روز قیامت برهان اقامه میکنند! و می گویند: اگر من نبودم شما عزاداری نمیکردید.الان ما چقدر باید متشکر شمر باشیم . اگر شمر قتال با سید الشهدا (علیه السلام) را رها می کرد چه میشد؟ حالا حضرت (علیه السلام) چند سال بیشتر عمر میکرد! جناب نوح ۹۰۰ سال زحمت کشید ۷۰ نفر و امام حسین ۷۲ نفر ولی شمر با این کارش این همه خیل عزادران را جذب کرد!حالا می بینید حق شمر هم هست اینهمه بالا بیاید. استعدادهایی در آنها (شمر و یزید و…) دیده میشود که معلوم میکند آنها هم چیزهایی دارند!بله بله؛ منتها آن که در ذهن ما هست که جهنم آنها، این حرفی نیست؛ آری این عین ثابتش تا عوض بشود جان را به لب می آورد؛ …متن کامل سخنارنی آقای صمد آملی دانلود سخنرانی کامل جلسه بنا به در خواست دوستان |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۱, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
متن کامل رو به همراه سخنرانی کامل گذاشتم
باز اگر دوستان احساس میکنند مشکلی پیش میاد پست رو حذف کنند آقای علی 110 هم باید از من طلب حلالیت بکنند البته من باید فکر کنم که ببینم حلال میکنم یا نه ![]() ![]() چون به من تهمت زدند آخه من خاک ته کفش یکی از شماها که واسه امام زمان فعالیت میکنید هم نمیشم قربون امام زمان و هر کی که قربونش میره |
|||
|
|
۸:۰۷, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
![]() به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از دفتر آیت الله شیرازی در پی برخی اظهار نظرهای غیر کارشناسانه از برخی به اصطلاح مدعیان شاگردی برخی از بزرگان علمای قم نسبت به تبرئه یزید، شمر، عمر سعد و امثال ایشان صورت گرفت، آیت الله حاج سید محمد باقر شیرازی مد ظله که همواره در دفاع از حریم ولایت و شبهات وارده از سوی مغرضان آگاه و کج فهمان بعضا ناآگاه، گوی سبقت را از دیگران ربوده اند، در بیانیه ای با واکنش تندی با ابراز تأسف شدید از این گونه اظهار نظرها با اشاره به فرمایش پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم که: زمانی که بدعتهایی پدید آید پس بر علماء و دانشمندان است که با استفاده از علم خود به ابطال آنها پردازند و الا لعنت بر آنها است و خداوند ایشان را در روز قیامت با لجامی از آتش به لجام می کشد فرمودند: مصائبی در گذشته و مخصوصا در این زمان بر اسلام وارد آمده که اگر بر روزها وارد می گردید آن را به شبهای تار و ظلمانی تبدیل می نمود: گفتن اینکه یزید و شمر وعمر سعد و مانند اینها در بهشتند آنهم از سوی برخی مدعیان شاگردی بزرگان علماء و مفسرین قم، از بالاترین مصادیق بدعت بلکه کفر و آب به آسیاب دشمن ریختن است و اثر این گفتار از تیر و سنان شمر و هرمله بر وجود مقدس امام حسین علیه السلام در روز عاشورا نه تنها کمتر نیست بلکه از جهاتی بدتر است. متن کامل بیانیه معظم له که همزمان با سالروز شهادت صدیقه شهیده حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها صادر گردیده بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم قال النبی صلی الله علیه و آله و سلم: فاطمه بضعه منی من آذاها فقد آذانی و من آذانی فقد آذا الله کما قال(صلام الله علیها): إذا ظهرت البدع فعلی العالم أن یظهر علمه و الا فعلیه لعنة الله و ألجمه بلجام من النار صبت علی الاسلام و فی زماننا مصائب لو أنها صبت علی الایام صرن لیالیا متأسفانه مصائبی بر اسلام مصائبی در گذشته و مخصوصا در این زمان بر اسلام وارد آمده که اگر بر روزها وارد می گردید آن را به شبهای تار و ظلمانی تبدیل می نمود، چرا که گفتن اینکه یزید و شمر وعمر سعد و مانند اینها در بهشتند آنهم از سوی برخی مدعیان شاگردی بزرگان علماء و مفسرین قم، از بالاترین مصادیق بدعت بلکه کفر و آب به آسیاب دشمن ریختن است و یقینا اثر این گفتار از تیر و سنان شمر و هرمله بر وجود مقدس امام حسین علیه السلام در روز عاشورا نه تنها کمتر نیست بلکه از جهاتی بدتر است. و بسیار جای تعجب و تأثر است که فردی مانند سبط ابن جوزی متعصب تنها به دلیل منع غزالی از سب و دشنام به یزید آنهم به دلیل واهی که معلوم نیست شهادت امام حسین به امر مستقیم یزید بوده و اگر هم بوده توبه کرده است، کتاب و رساله معروف: ((الرد علی الکافر العنید فی منعه عن سب یزید)) را می نویسد ولی امروز شاهد آن هستیم که این گفتار کفرآمیز مخالف با تمام ادیان و ملل، آنهم از سوی برخی از اهل علم مدعی شاگردی بزرگان علماء و مفسرین قم، بر زبانشان جاری شده و شاهد استنکار و واکنشی نسبت به آن نباشیم با این وجود که به فرمایش پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم: ((إذا ظهرت البدع فعلی العالم أن یظهر علمه و الا فعلیه لعنة الله و ألجمه بلجام من النار)): زمانی که بدعتهایی پدید آید پس بر علماء و دانشمندان است که با استفاده از علم خود به ابطال آنها بپردازند و الا لعنت خدا بر آنها است و خداوند ایشان را در روز قیامت با لجامی از آتش به لجام می کشد. اکنون و در آستانه مراسم عظیم بزرگداشت شهادت صدیقه شهیده حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که با همت های عالی همگان از مراجع عظام تقلید و رهبری معظم انقلاب تا مسئولین و ملت شریف و قدردان ایران، که با اعلام تعطیل رسمی به عنوان شهادت و به راه افتادن دسته جات عزاداری، به صورت عاشورای فاطمی اقامه و تعظیم شعائر می شود و بایستی همان طور که بارها عرض کرده ام باید هرساله باشکوهتر برگزار گردد تا مظلومیت آن شهیده مظلومه واضحتر و عظمت ایشان بر همگان روشنتر گردد، به استحضار همگان می رسانم که به نظر اینجانب این بیان مذکور در تبرئه یزید و شمر و امثال آنها و ورود ایشان به بهشت، به مراتب از دار زدن مرحوم شیخ فضل الله نوری بدتر و ناگوارتر است و گوینده این مطالب کفر آمیز باید یا از بیان مطالب خود به صورت علنی استنکار نموده و توبه کند و یا به اشد مجازات مؤاخده شود. و سیعلم الذین ظلموا أی منقلب ینقلبون مشهد مقدس سوم جمادی الثانی 1433 محمد باقر بن عبد الموسوی الشیرازی |
|||
|
|
۹:۱۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۱۳:۵۴ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بنده سوال دارم از کسانی که از این خبر را درج یا تشکر کرده اند، اصلا می دانند قضیه چه است؟؟؟؟
این عالم بزرگوار از چه کسی سخن گفته اند و آیا واقعا آن فرد گفته است که یزید و شمر و این ها در بهشتند؟؟؟؟متاسفانه اطرافیان برخی مراجع خبرها را به نادرستی را انتقال می دهند و امام خمینی(رحمة الله علیه) این نکته را به منتظری بارها تذکر دادند که مراقب بیت خود و خبرها و رفت و آمد ها به آن باش......یاد آن خاطره افتادم که آیت الله ملکی تبریزی(قدس الله) درباره ی خون جگری که از برخی عوام خوردند نقل فرمودند.این حکایت در جواب مخالفان وحدت وجود است که ایشان می فرمایند: "" حكيمى در اصفهان زندگى مى كرد كه بر طبق عادت ، هر روز خدمتكار خويش را براى تهيه طعام خويش و كسانى كه احيانا در آن روز ميهمان او بودند، به بازار مى فرستاد. بعد از تهيه غذا، حكيم و كسى كه در آن روز به نزد او بود، با هم به صرف غذا مى پرداختند. روزى يك از طلاب شهر، وقت غذا براى كارى نزد او آمده بود، لذا حكيم به خدمتكار خويش مى گويد: برو و مقدارى طعام براى ما تهيه كن ! خادم مى رود و طبق دستور حكيم طعام خريده براى آنان مى آورد. حكيم به خدمتكار مى گويد: بسم الله ! بفرمايد جلو، با هم غذايى بخوريم ! طلبه مى گويد: نمى خورم . حكيم مى پرسد: آيا غذا خورده ايد؟ طلبه مى گويد: نه ! حكيم مى گويد: پس چرا غذا نمى خوريد؟! طلبه پاسخ مى دهد: بنابر احتياط، از غذاى شما نمى خورم ! حكيم مى پرسد: از چه احتياط مى كنى ؟ طلبه مى گويد: شنيده ام كه شما به وحدت وجود معتقد هستيد، در حالى كه اين اعتقاد، كفر است . لذا غذا خوردن با شما جايز نيست ؛ زيرا غذا در اثر تماس با شما نجس مى گردد. بار ديگر حكيم مى پرسد: به نظر شما معناى وحدت وجود چيست ، كه اعتقاد بدان را كفر مى دانيد؟ طلبه جواب مى دهد: قائل به وحدت وجود، معتقد است كه تمام اشيا و جميع مخلوقات ، خدايند. حكيم مى گويد: شما در اشتباه هستيد، بهتر است غذايتان را ميل نماييد؛ من به وحدت معتقدم ، ولى تمام اشيا را خدا نمى دانم . زيرا جناب عالى نيز از جمله آنها هستيد و من شك ندارم كه شما مانند خر و يا پايين تر از آن هستيد؛ حال ، چگونه مى توانم شما را خدا بدانم ؟ پس بهتر است احتياط را كنار بگذاريد و غذايتان را ميل نماييد. (منبع:رساله ی لقاء الله آیت الله ملکی تبریزی(رحمة الله علیه) ، ص 34) در هر صورت بنده که آن سخنرانی را گوش داده ام عرض می کنم که سخن یک بحث علمی محض در تشکیک ماهیت بود و استاد گفتند که امکان این امر وجود دارد و نه چیز دیگری!!!!! ناراحتم که عده ای سخنان درس های ایشان را مغرضانه به بیرون می برند؛ البته به قول آیت الله رمضانی این عزیزان هم نباید هر حرفی را در محیط هایی که نا آشنایان هستند بفرمایند. سالها دل طلب جام جم از ما میکرد ----- وان چه خود داشت ز بیگانه نامی کرد گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است -------- طلب از گمشدگان لب دریا میکرد مشکل خویش بر پیر مغان بردم دوش -------- کو به تایید نظر حل معما میکرد دیدمش خرم و خندان قدح باده به دست ------- و اندر آن آینه صد گونه تماشا میکرد گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند -------- جرمش این بود که اسرار هویدا میکرد گفتمش سلسله زلف بتان از پی چیست ------- گفت حافظ گلهای از دل شیدا میکرد |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، در پی انتشار سخنان حجتالاسلام داوود صمدی آملی درباره مساله «تشکیک در ماهیت» (عین ثابت)، عوض شدن «عین ثابت» و انتساب آن به علامه حسنزاده آملی و متفرع کردن برخی مسائل نادرست به آن اصل، مانند «احتمال بهشت رفتن یزید» وی با صدور اطلاعیه ای سخنان منسوب به خود را تکذیب کرد.
![]() متن پیام به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم این متمسک به ذیل ولایت امام امیرالمومنین علیبن ابیطالب و حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا و اولاد طاهرینشان علیهم السلام با اعلام برائت و بیزاری از قاطبه دشمنان، معاندان و غاصبان حقوق حقه اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین معروض میدارد: شنیده ام برخی از کسانی که در درس و بحثهای حقیر حضور پیدا کردهاند، بر اثر عدم تلقی صحیح مطالب و خلط مباحث برداشتهای ناصحیح خود را که مخالف با حقایق دین مبین اسلام و اقتضائات تولی و تبری است من جمله در تعریف بهشتیان به من نسبت دادهاند، از این روی صریحا اعلام میکنم این گونه نسبتها به حقیر ربطی نداشته و ندارد. والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته حسن حسن زاده آملی، بیستم جمادی الثانی 1433 مطابق با 22/2/1391 |
|||
|
|
۱:۰۲, ۳۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
هنر در فهم حرف بخردان است
نه تعجیل سخن در رد آن است مهم این است که توفیق فهم حقایق قرآن و تفسیر آن( کتب قیمه علمای به حق) را داشته باشیم الهی آمین |
|||
|
|
۱:۲۶, ۳۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان عزیزم اینکه اقای صمدی املی این مطالب را مطرح کردن برای ما ملاک نیست..اما کلا مطرح کردن این مباحث فکر کنم جایز نباشه.یادمه یک حدیث در مورد اخرالزمان میخوندم .در اون حدیث فرموده بودند که در اخرالزمان تو حوزه های علمیه فلسفه تدریس میشه .که قطعا مورد تایید اهل بیت نیست . دوستان میبینند الان که تو حوزههای ما فلسفه که هیچ اکثرا طرفدار ابن عربی شده اند. خدا هممونو هدایت کنه .که راه رو اشتباه نریم .با تشکر
|
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۱ ۱۴:۵۵ توسط hossis.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۰/فروردین/۹۱ ۱۱:۲۹)ONLY66 نوشته است:با سلام درست نیست که شما فلسفه و عرفان را یک کاسه کنید و همه را به یک چوب بزنید این هایی که گفتید , مال سخنان عرفا بود که البته فیه نظر هست 1- سخنان آقای صمدی آملی, رسما از طرف آیه الله حسن زاده رد و تکذیب شد. و توسط هیچ عارف و فیلسوفی این سخنان مورد تایید نیست لذا با قول شاذ نمی شود فلسفه و عرفان را کوبید. (همانطور که این اقوال شاذ در بین محدثین هم کم و بیش یافت می شود) 2- بین عرفا سخنان خوب و بد زیاد هست, با چند سخن نامربوط (و احیانا نا مفهوم) نمی شود اصل عرفان رو زیر سوال برد. باید عرفان صحیح را از عرفان نادرست تفکیک کرد. و چنانچه شما و ما مدعی هستیم, باید عرفان اهل بیتی را عرضه کنیم تا جایی برای عرفان صوفیانه نماند. (۳۰/شهریور/۹۱ ۱:۲۶)mahmood.torabi نوشته است:اگر ممکنه این حدیث را با سند ذکر کنید اصل حدیث به این صورت نیست و دو حدیثی هم که نقل شده, هشتاد درصد با این مضمون مخالف هست. تازه آن احادیث هم اصلا سند درست و حسابی ندارند. جدای از سند, دلالتی هم بر مذمت فلسفه ندارند. علاوه بر همه اینها , احادیثی با همان مضمون هست که فقها رو هم مذمت کرده, آیا باید از فقه هم دست کشید؟؟؟ نقل قول:جاهلان و احمق های شیعه و کسانی که بال پشه ، از دینداری آن ها برتر و محکم تر است ما را آزار می دهداما بعضا در تشخیص مصداق, دو گروه متضاد و مقابل , مصداق این سخن قرار می گیرند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مواسات کنندگان با امام حسین(علیه السلام) | عبدالرحمن | 32 | 16,915 |
۲۱/تیر/۹۳ ۲۱:۳۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| اللهم العن یزید خامسا | عبدالرحمن | 1 | 1,263 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱۳:۱۲ آخرین ارسال: عبداللهی |
|
| ایمان حضرت ابوطالب علیه السلام | mahdy30na | 0 | 1,244 |
۵/خرداد/۹۳ ۰:۵۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| در خانه اگر کس است...(توهین به یزید؟؟؟) | صبح صادق | 4 | 2,288 |
۱۲/آذر/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: صبح صادق |
|
| قاتل حسین بن علی کیست ، شیعیان کوفه یا یزید؟ | mahdy30na | 12 | 5,767 |
۲۴/آبان/۹۲ ۲۳:۱۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| اندر حکایت بی بی سی و شمشیری که از رو بسته شده(امام هادی علیه السلام) | وحید110 | 14 | 8,649 |
۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۵ آخرین ارسال: Detector |
|
| دشمن شناسی از منظر امام علی (علیه السلام) | rezakarimi | 18 | 14,080 |
۴/دی/۹۰ ۱۶:۰۵ آخرین ارسال: said_siraj |
|

![[تصویر: 16110_991.jpg]](http://www.shia-news.com/files/fa/news/1391/2/7/16110_991.jpg)

![[تصویر: 13910224000104_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/24/13910224000104_PhotoL.jpg)