کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالی درباره اسراییل و فلسطین؟
۱:۴۶, ۱۰/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۱ ۱:۵۳ توسط freewish.)
شماره ارسال: #21

(۹/آذر/۹۱ ۱۷:۵۸)سید ابراهیم نوشته است:  این جا اصلا بحث مسیر درستی را طی نمی کند....
یا داریم کاراگاه بازی در می آوریم که فلانی کی هست و قبلا با چه نامی بوده و.... حالا بوده باشه مگه چه اشکالی داره؟؟؟؟؟؟شما پاسخ دهید.
دوما من نمی دونم چرا این جا بحث دکتر شریعتی پیش کشیده شده است....
حالا اینکه ایشان اینگونه افکار ناب دکتر را مورد سوءاستفاده عقاید باطلشان قرار می دهند کاملا واضح و مبرهن است ولی این دلیل نمی شود که سیر بحث را به حاشیه بکشانیم...

موضوع این تاپیک در مورد حقانیت مردم فلسطین در مورد اسرائیل است و اینکه طرفداری ایران از فلسطین و دشمنی اش با اسرائیل از چه قرار است....
دو صفحه گذشت برادران و خواهران گل من فقط در یک جا جوابی مبهم دادند.... واقعا بیایید بگید چرا فریاد دشمنی با اسرائیل را در جهان سر می دهیم و پرچمدار مبارزه با صهیونیسم هستیم ..... نه اینکه بیاییم بگوییم شما همون فلانی ها نیستید.....

خوب واضحه چرا بر ضد اسرائیل هستیم، چون تجسم عینی فساد و اهریمن روی زمین امروز هست، که البته چشم ماها راحتر میبیندش تا دیگر جوامع جهان.
اما اینکه در طی یک بحث شخصیتی بزرگ از طرف فردی تخریب بشه و هیچ واکنشی از طرف دیگر نداشته باشه غیر منطقی هست،
من اینجا از ایشون میپرسم این نگاه مارکسیستی و نجات بدبختان تو کدوم صفحه کدوم پاراگراف این کتاب شریعتی اومده؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: KABOOTAREHARAM ، Reza71 ، دل خسته ، سید ابراهیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سوالی درباره اسراییل و فلسطین؟ - freewish - ۱۰/آذر/۹۱ ۱:۴۶

پرش در بین بخشها:

بالا