|
رونالدو یا شهادت!!!!!
|
|
۱۲:۰۲, ۱۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۱ ۱۲:۱۵ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالی
(۱۰/دی/۹۱ ۱۱:۴۳)nilufar7676 نوشته است: حالا بیایید فرض کنیم همین آدم ساده و خوب شهید هم بشه آیا اینکه فردی مظلومانه بدون سرو صدایی که من مادی بشنوم به شهادت می رسد دلیل می شود بر اینکه بگوییم مرگش تأ ثیر زیادی توی دنیا نگذاشته است ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! مطمئن باشیم آنهایی که سرو صدای مرگ زیبایشان به گوش ما کرها نرسیده گوشی بوده که سرو صدای آهنگ مرگشان را شنیده و برایش تا ثیری برکائنات ترسیم کرده است که آیندگان شاید اگر چشم داشته باشند و کور نباشند آن را خواهند دید و خواهند فهمید . همین الان نیز اگر کمی گوش حقیقت بینمان را تیز کنیم می شنویم که با صدای بلند فریاد می کشد : اسلام عزیز بمان تا قیامت بمان چون من خونم را بی سرو صدا فدایت کردم و به پایت ریختم . تمامی خدماتی که هر کجای عالم در راه حق می شود مدیون خون من است . و خونم انشا ءلله سنگ فرش قدوم بقیةالله -عج الله تعالی فرجه الشریف- خواهد شد صدای سرخیش را بشنوید زیرا همرنگ خون آقایم امام حسین -علیه السلام - است صدا ندارد جریان دارد آیا از منظر شما این سرو صدای کمی است؟! بشنویدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد این سرو صدای بی سرو صدای من است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: azadupload.com-13429032621.jpg]](http://www.azadupload.com/uploads/server1/azadupload.com-13429032621.jpg)