کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!
این نظرسنجی بسته شده است.
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید
تمام 11 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
۱۳:۵۸, ۱۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۴:۰۶ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #5

نقل قول: این حرفا ناشی از تفکرات لیبرالیستی و دنیامداری هست و حتی لیبرالیست ها هم تنها جوابی که براش دارن اینه لفظ آزادی جنسی هست.

شما از کجای این نوشته ها (من یا طراح تاپیک) آزادی جنسی را درک کردی؟!!
ناراحت نشوید ولی شما در درک مفاهیم مشکل دارید. در تاپیک مهریه هم نوشته طنزآمیز من را جدی گرفته و تصور کردید به آقایان راهکاری برای ازدواج داده ام!!
متن این تاپیک تا جایی که من دیدم درباره تبعیض جنسیتی بین زن و مرد است و اینکه این تبعیض درباره کدامیک بیشتر است؟
(البته پاسخ مشخص است و پرسیدن ندارد Wink)

نقل قول: اکثر این محدودیت هائی هم که گذاشتید شاید برای دختران دهه پنجاه بوده باشه!
خواهشاً بیاید اجازه بدیم بحث منطقی پیش بره و از ایراد نظرات بر مبنای احساس خودداری کنیم.

خانم حدیث
دختران دهه پنجاه؟!
شما سن کمی دارید و تجزیه و تحلیل لازم را ندارید.
باید کل را دید.
شما سری به روستاها بزنید. دختران در 12-13 سالگی به اجبار ازدواج می کنند. تحصیل نمی کنند و مورد خشونت واقع میشوند.
بسیاری از مصادیق بالا درباره تمامی دختران شهری هم صحیح است.
بنده احساسی نیستم. این شمایید که کم سنید و متاسفانه به خودتان اجازه می دهید با افرادی که از شما تجربه و مطالعه بیشتری دارند بحث کنید. متاسفانه این تالار پر از نوجوانان و جوانان کم سال است که باعث پایین رفتن سطح بحثها شده و می شود.

زن هستم از جنس انسان ...خداوند تبعیض قائل نمیشود اما در جامعه من:

1. زن باید زبانش را جمع کند... زن را چه به راست گویی... زن باید سکوت کند ،مرد حرف بزند... زند باید گوش کند،مرد حرف بزند...

2. زن باید حدود خود را بداند...زن حجاب میگذارد،مطابق قرآن عمل میکند، حیا میورزد چون زن است تا مرد بتواند آزادانه رفتار کند و هرگز در جامعه من به این فکر نمیشود که در قرآن اول به مرد هشدار حفظ پاکدامنی داده شده بعد به زن...

3.زن باید در خانه بماند...آخر جامعه ناامن است...آزادی مرا همان مرد به بند کشیده که زنان را وسیله ای میبیند برای هوسرانی خود...رفتار این مرد نمیگذارد امنیتی برای انسانی از جنس زن باقی بماند...
.
.
.
میخواهم مرد باشم تا فریاد زنم و از مردان دیگر بخواهم بیدار شوند...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، Fatemeee ، فرمیسک
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور )) - ایرانی - ۱۸/دی/۹۱ ۱۳:۵۸

پرش در بین بخشها:

بالا